Haberler

Mersin'in Tarsus ilçesinde 'Büyük Tarsus Hareketi' başlatıldı

Güncelleme:

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, ilçede gerçekleştirdiği hizmetleri anlattığı açık hava toplantısında, 'Büyük Tarsus Hareketi'ni başlattıklarını duyurdu. Hareketin amacı, Tarsus'u diğer kentlerden ayıran bir sivil hareket oluşturarak, kentin spor, sanat, bilim ve sanayi alanlarında Avrupa'nın önde gelen kentlerinden biri olmasını sağlamaktır.

Mersin'in Tarsus ilçesinde belediye tarafından "Büyük Tarsus Hareketi" başlatıldı.

Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Cengiz Topel Caddesi'ndeki ilçe teşkilatı önünde düzenlediği açık hava toplantısında, 2019'dan bu yana gerçekleştirdiği hizmetleri anlattı.

Tarsus için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Bozdoğan, belediye olarak "Büyük Tarsus Hareketi"ni başlattıklarını belirtti.

Bu hareketin Tarsus'u diğerlerinden ayıracağını aktaran Bozdoğan, "Tarsus halkının bağımsız bir şekilde karar almasını sağlayacak sivil harekettir. 'Büyük Tarsus Hareketi' sporda, sanatta, bilimde ve sanayide Avrupa'nın en önemli kentlerinden birisi olma yolunda rüştünü ispatlamak için yola çıkanların hareketidir." diye konuştu.

Açık hava toplantısına sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalle muhtarları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Haluk Bozdoğan Bozdoğan Tarsus Mersin Spor Yerel Haberler Belediye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title