Haberler

Özgür Özel'in "Jest bekliyoruz" sözlerine Akşener'den sert yanıt: Midem bulanıyor artık

Güncelleme:

CHP lideri Özgür Özel, Meral Akşener'e İYİ Parti'nin Balıkesir'de Turhan Çömez'in adaylığını geri çekmesi konusunda "Jest bekliyoruz" diyerek çağrıda bulunmuştu. Akşener, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor artık" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'in "Jest bekliyoruz" sözlerine ilişkin, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor artık" dedi.

İyi Parti lideri Akşener, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Ankara Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti. Tek tek esnafı ziyaret eden Akşener, vatandaşlarla da sohbet edip, fotoğraf çekindi. Akşener, esnaf ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

AKŞENER: CHP'NİN JEST İSTEMESİNDEN BIKTIM, MİDEM BULANIYOR ARTIK

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Balıkesir'de belediye başkan adaylığı konusunda ' İyi Parti'den bir jest bekliyoruz' sözlerinin sorulmasına üzerine Akşener, şunları söyledi: "Her bir suçu benim üzerime bırakıyor herkes. Ben günahları yiyeyim, hay hay yeter ki siz günahsız kalın. Biz başaramadık. 3 yıl boyunca bir araya toplanıp düzgünce tek bir adayın etrafında toplanıp gidelim dedim. Cumhuriyet Halk Partisi'nin bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor artık. Biz o 15 milletvekili arkadaşlarımızı zora düşürecek hiçbir şey yapmadık. Teşekkür ede ede gezdik."

Akşener: CHP'nin jet jest isteme işleminden miden bulanıyor artık

İyi Parti Mamak Belediye Başkan adayı Hüseyin Bayındır'ın adaylığının Yüksek Seçim Kurulu tarafından düşürülmesine ilişkin ise Akşener, "Orada söylenecek bir şey yok" dedi. Esnaf ziyaretinde Akşener'e İYİ Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Topel Yıldırım, İYİ Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fehmi Kandemir ve partililer de eşlik etti.

Akşener: CHP'nin jet jest isteme işleminden miden bulanıyor artık

NE OLMUŞTU?

CHP lideri Özgür Özel, katıldığı canlı yayında seçim gündemine ilişkin mesajlar vermişti. İYİ Parti'nin Balıkesir'de Turhan Çömez'in adaylığını geri çekip çekmemesi konusunda, konuşan Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e çağrı yapmıştı.

Akşener: CHP'nin jet jest isteme işleminden miden bulanıyor artık

İYİ Parti'nin CHP'nin Balıkesir adayı Ahmet Akın için Turan Çömez'i çekme ihtimali hakkında konuşan Özel, "Ablam' dediğim sevgili Meral Akşener bir gün şöyle bir şey demişti: 'Bunların hiçbirine borcum yok Ahmet ama sana borcum var' dedi. Benim tanıdığım Meral hanım Balıkesir için gereğini yapar" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Meral Akşener İYİ Parti Balıkesir Partiler Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

Metin Yalcin:

Seçim sonu ikisi de Genel Başkanlıktan gidici ..))

128
156
yanıtYanıtla
ali tartan:

Müthiş tespit % 100 katılıyorum ??

yanıt67
yanıt13
Tamer Çakır:

bulanmasın bu eser senin eserin hanımefedi insanları yanıltmıyacaktın

172
71
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Meral hanım, Meral hanım... Sen masadan kalkınca ve tekrar dönünce ipleri kopardın, kararsızların iktidara oy vermelerine neden oldun ve böylece ''Başbakanlık'' sevdanın gerçekleşmesine kendin neden oldun. Başbakan olamayınca da ittifak yaptığın partiye ağzına geleni saydırmaya başladın... Seni gerçekten alkışlamıştık ama fos çıktın.

yanıt0
yanıt0
Goethegitme:

Ya özgür dilin şişecek dilin,vites atar gibi yalan söylüyosun

70
66
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

En başta ittifak yapmayacaktiniz meral hanım,çok yanlışınız var

64
69
yanıtYanıtla
Mustafa Acar:

Senin suçun yok seni birşey zannedenler yanlış bence

85
17
yanıtYanıtla
H O:

Miden bulanıyor Sakın kusma yalatırlar sonra malum altılı masada yaptığın gibi ??????

33
28
yanıtYanıtla
Umut Yağcı:

Niye bulanıyor meral abla bunlar senin kankalarındı :)

28
18
yanıtYanıtla
Mehmet Kislali:

Terrörist le el ele gelmiycektin o zaman. Şimdi kazanan sen olurdun

14
6
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title