Haberler

Melih Gökçek ve Veysel Tiryaki görüşmesi siyaset kulislerini salladı

Güncelleme:

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Dr. Veysel Tiryaki ile gerçekleştirdiği görüşme, siyaset kulislerini hareketlendirdi. Başkent Ankara'da uzun yıllar görev yapmış olan ve Ankara'nın en başarılı iki belediye başkanı olarak nitelendirilen Gökçek ve Tiryaki'nin, yerel seçimlere yaklaşık 9 ay kala bir araya gelmeleri dikkat çekti.

Uzun yıllar Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapan Melih Gökçek, Altındağ Belediye Başkanı olarak üç dönem boyunca başarılı bir şekilde görev yapmış olan Dr. Veysel Tiryaki ile bir araya geldi.

MERAK UYANDIRDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin potansiyel başkan adayları arasında gösterilen Tiryaki, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı olarak atanmıştı. Her iki siyasetçinin Ankara'da üstlendikleri görevler ve yaptıkları hizmetlerle adları övgüyle anılmakta olması, yerel seçimlere yaklaşırken bu görüşmenin kamuoyunda büyük bir merak uyandırmasına neden oldu.

GÖRÜŞME OLUMLU BİR ATMOSFERDE GERÇEKLEŞTİ

Medya Ankara'nın haberine göre Veysel Tiryaki, görüşme hakkında sosyal medya hesabından şu şekilde bir paylaşımda bulundu: "Önceki dönem Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek ile görüştük. Nazik ziyareti için kendisine teşekkür ederim." Bu paylaşım, iki siyasetçinin samimi ve olumlu bir atmosferde bir araya geldiğini gösterirken, Gökçek'in ziyareti olumlu bir şekilde değerlendirildi.

Melih Gökçek ve Veysel Tiryaki görüşmesi siyaset kulislerini salladı

BİR PAYLAŞIM DA GÖKÇEK YAPTI

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı, eski Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'yi ziyaret ettim... İyi hasret giderdik." Bu paylaşım da, iki siyasetçi arasındaki samimi buluşmanın bir yansıması olarak değerlendirildi.

Melih Gökçek ve Veysel Tiryaki görüşmesi siyaset kulislerini salladı

Zaman zaman Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın eleştirildiği bir dönemde, Ankara'nın iki başarılı ismi olan Melih Gökçek ve Veysel Tiryaki'nin etkin bir rol üstleneceği kulislerde konuşulmaya başlandı.

Kaynak: Medya Ankara

Kaynak: Haberler.com / Politika

Veysel Tiryaki Melih Gökçek Siyaset Ankara Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

RESUL ASLAN:

Ankara'yı varoş köy görüntüsünden kurtaran ve Medeni bir şehir statüsüne sokan kişi Melih Gökçek'tir. Konuya İdeolojik bakmayan bir çok kişi eminim buna hak verecektir.

105
176
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

sabah sabah güldürdün beni çocuk :D

yanıt10
yanıt12
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Kim diyor Ankara'nın en başarılısı diye :)))) Ankara'yı tek batıran insandır.

156
70
yanıtYanıtla
serdar sarıer:

başarılı mı hemde Melih öylemi evet dinazor yapımında başarılı

144
51
yanıtYanıtla
taner ipek:

Sen öyle diyorsun ama lozan bitti şimdi jelibon rezervlerini değerlendirme zamanı tüm dünya görecek toprak zenginliğimiz

yanıt45
yanıt15
sade vatandaş:

kıymetini bilen olmadı sen gittin gideli dinazorlar yetim öksüz kimsesiz kaldı

151
35
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Sen ve senin gibilerde anca konuşur millete bu parkı işletmek aklınıza gelmez onlar hata yaptı sizin gibilerde yaptı bizde bundan vuralım diyorsunuz, İzmir'de yaşıyorum Rahmetli Piriştinanın yaptıkları ile devam ediyor parklar saçma sapan yapılanlar anca üstüne kelebek anlayan anladı,hala İzmir Körfezi kokuyor belediyecilik yok bunlarda kardeşim anlayın...

yanıt3
yanıt8
ybe:

Ankaranın canına okuyan, en başarısız ve ergen ruhlu belediye başkanıydı gökçek.

96
40
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ha ha haaaa.... inşallah aday olur da ağzının payını bir daha alır.

71
22
yanıtYanıtla
Hayri :

Görevinden azledilmiş bir memur kendine 5 katlı mezar yaptırıp oraya gömülse bile ilk akla gelen görevden neden alındığı olur kimse 5 katlı mezarı konuşmaz

63
11
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title