Haberler

Mehmet Atalay, AK Parti Rozetini Takarak Siyasete Adım Attı

Güncelleme:

BİK Genel Müdürlüğü görevinden istifa ederek AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylığı için başvuru yapan Mehmet Atalay, parti rozetini takarak siyasete adım attı.

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğü görevinden istifa ederek AK Parti Trabzon Milletvekili aday adaylığı için başvuru yapan Mehmet Atalay, parti rozetini takarak siyasete adım attı.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'nda bir basın toplantısı düzenleyen Atalay, milletvekilliği aday adaylığı için Trabzon'u tercih ettiğini söyledi.

Atalay, bugün evrakları tamamlayarak AK Parti Trabzon İl Başkanlığı'na teslim ettiklerini belirterek, "Rozetimizi alarak, siyasete adım attık. Yenilenen Türkiye'nin bir neferi olarak kendi memleketimizden, doğduğumuz topraklardan ve asla kopmadığımız sürekli geldiğimiz memleketimizden yatırımlarıyla halkla ilişkileriyle sorunlarıyla, proje üretmekle büyük ölçüde iftihar ettiğimiz memleketimizde bugün milletvekili aday adayıyım. Amacımız gerek gazetecilikle gerekse bürokraside sorunları çözmek, geleceğe adım atmak, ülkemizi büyütmek, memleketimizin dertlerine derman olmak ve bu konuda çözüm üretenlere katkıda bulunmak, çözüm üretip bizzat takipçisi olmak gibi önemli vazifeler ifa etmeye çalıştığımız bir dönemden sonra siyasetçi sıfatıyla bugün aday adayı olarak 7 Haziran'daki milletvekili seçimlerine girmeyi arzu ediyoruz. Bu konuda da inşallah görev alırsak bu görevimizde sizleri kandırmayacağız. Bugüne kadar hangi görevi yapmış isek sonuna kadar hakkını vermeye çalıştık. Bundan sonra da aynı şekilde devam ettireceğiz. Doğa güzelliği, kültürü, sporu, futbolu ve Trabzon spor'u, herkesin görmesi gereken tarihi eserleri herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken coğrafyasıyla bölgemizin en cazip bölgelerinden biri olacağına yürekten inanıyorum" dedi.

"ZORLU BİR YOL OLDUĞUNU BİLİYORUM"

Siyasetin zorlu bir yol olduğunu ifade eden Atalay, "Sorumluluğun çok fazla olduğunu biliyorum. Gazeteciyken herkesi eleştiren bir adam olabilirsiniz onu yaşadık. Ama bürokratken, siyasetçiyken herkesin eleştirdiği bir adam olmayı kabul ediyorsunuz. Biz bunu göze alıyoruz. Eleştirilerden asla küsmeyeceğiz. Yeter ki üslup ve ifadeler aşağılayıcı olmasın, yapılan haberler yalan olmasın. Yapılan haberler iftira olmasın" ifadelerini kullandı.

"SIFIRDAN BİR HAVAALANININ YAPILMASI TRABZON İÇİN GERÇEKTEN ELZEM"

Atalay, şöyle devam etti: "Bana göre önümüz aydınlık. Trabzon kazandığı bütün zenginlikleri pazarlamak bizim elimizdedir. Bunları teker teker pazarlayacağız. Yeni spor organizasyonları alarak yatırımlar gelmesini sağlayacağız. Bütün bunları birlikte takip edeceğiz. Yeni havaalanının pist veya başka bir şekilde belki sıfırdan bir havaalanının yapılması Trabzon için gerçekten elzem. Trabzon bir dünya kenti olacaksa dünyanın her tarafından kıtalar arası uçuşların direk Trabzon Havaalanı'na rahatlıkla yapılabilmesi lazım. Kongre turizminin gelişmesi için yeni mekanlara ihtiyaç var. Trabzon'un doğusundan, batısına ve merkezine kadar her yer bir bütündür. Çevre illerle birlikte bu bütünlüğü devam ettirmemiz lazım." - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Atalay Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title