Haberler

"Ben de AK Parti'den teklif aldım" diyen Tanju Özcan'ın sözleri Mehmet Ali Çelebi'yi çok kızdırdı

Güncelleme:

CHP'den 1 yıl süreyle geçici ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AK Parti saflarına geçmesinin ardından AK Parti'den kendisine teklif geldiğini ancak kabul etmeyeceğini açıkladı. Özcan'ın "Ben ne bir Mehmet Ali Çelebi'yim ne de Arzu Aydın'ım. Benim ilkelerim var" sözleri sonrası art arda paylaşımlar yapan Çelebi, "Tanju Özcan'dan bir Çelebi çıkmaz" dedi.

2021 yılında CHP'den istifa ettikten sonra Memleket Partisi'ne katılan, daha sonra Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile anlaşmazlık yaşadığı için oradan da istifa eden Bağımsız Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, AK Parti'ye katıldı. Çelebi, rozetini Cumhurbaşkanı Erdoğan taktıktan sonra "Çok olumlu bir görev. Milli konulardaki tutumumuz belli. AK Parti ailesinin ve Cumhur İttifakı'nın görüşleri de belli. Elimden gelen desteği vermeye geldim. Benim için çok onurlu bir görev" şeklinde konuştu.

"AK PARTİ'DEN TEKLİF ALDIM AMA BENİM İLKELERİM VAR"

CHP Yüksek Disiplin Kurulu'nca partisinden 1 yıl süreyle geçici ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Çelebini AK Parti'ye geçmesiyle ilgili olarak "AK Parti dahil birçok partiden teklif aldım. Hiçbirine evet diyecek değilim. Ben ne bir Mehmet Ali Çelebi'yim ne de Arzu Aydın'ım. Benim ilkelerim var. Beni yöneten ilkelerim, menfaatlerim değil. Dolayısıyla tekliflere kapalıyım. Süremin dolmasını bekliyorum. Bu partinin içerisinde ısrarla kalmak için sonuna kadar mücadele edeceğim. Partide gördüğüm yanlışları da söylemeye devam edeceğim. Bu yolda dimdik yürüyeceğim" dedi.

"TANJU ÖZCAN'DAN ÇELEBİ ÇIKMAZ"

Bu sözlere yanıt veren Çelebi ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda " Tanju Özcan'dan bir Çelebi çıkmaz. Tanju Özcan partizandır, son tahlilde 6+1'li masayı destekleyeceğim der. Günü kurtarır. Çelebi devlet adamıdır. Yanlışa yanlış der, gerekçeleriyle neden desteklemeyeceğini açıklar. Gelecek nesilleri düşünür." ifadelerini kullandı.

Mehmet Ali Çelebi ile 'AK Parti'den teklif aldım' diyen Tanju Özcan arasında tartışma çıktı

"TANJU ÖZCAN VE İLKELERİ"

Bir başka paylaşımında ise Çelebi, "Tanju Özcan ve ilkeleri" diyerek "Tanju Özcan'ın makam şoförü genel müdür olarak atandı" başlıklı bir haberi paylaştı.

Mehmet Ali Çelebi ile 'AK Parti'den teklif aldım' diyen Tanju Özcan arasında tartışma çıktı

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Mehmet Ali Çelebi Tanju Özcan Haberler

500

Yorumlar (10)

erkan tortumcu:

tanju özcan diyorsan diğerini aynı cümle içinde bile kullanma tanju özcan karakter sahibi Atatürkçü cumhuriyetçi milliyetçi bir ADAM

101
58
yanıtYanıtla
Turan İNCEOZ :

Tanju Özcan önce görevi olan boluya hizmet etsin. Hala bir köy gibi. Atatürkçü olması karın doyurmuyor...

yanıt13
yanıt23
Mehmet Vatandaş:

Yanlışa yanlış diyen teğmen Çelebi geçmiş konuşmaların videoların söylediklerin ortada, onlar ne olacak peki???

119
16
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

teğmen Çelebi makam şoföründen genel müdür olduğunu ilk kez duydu isen iktidarın uygulamalarını bir araştır:))

82
7
yanıtYanıtla
duran karaman:

başkan senide biliyoruz celebiyide. adını bile ağzına alma. boş adamlarla zaman harcama..herkesin kilosu belli oldu.

67
6
yanıtYanıtla
ANGARA BEBESİ:

Bu çelebi ne zaman Devlet adamı olmuş, her milletvekilliği yapana Devlet adamı denmez, ''Devletin adamıyım'' dese haydi bir nebze, Kılıçdaroğlu kimleri musallat ettin bu milletin başına, her mağdur nitelik taşımasa bile Milletvekili yapılacaksa vay halimize.

30
2
yanıtYanıtla
Emirhan Yıldız:

omurgalı bir duruş sergilemekde olan çelebiyi tebrik ederiz dedikleri ile yaptıkları çelişenlerle bi arada durmayarak ne kadar kendi istikametinde bir tutarlılık olduğu açık akp iktidarının yanlışı olduğundada bunu belirtirse siyasi geleceği parlak olur

3
29
yanıtYanıtla
bekir yapici:

almanyada yakindan tanidigim Türkce farsca arapca ve Kurani cok iyi bilen aslinda gizli islam hayrani olan misyoner papaza niye dinini degistirmiyorsun dedigimde bu benim inancim degil isim meslegim derdi bir söyledigini hic unutmam ben inanci zayif cürük müslümani cevirerek aslinda islama hizmet ediyorum derdi misali anlayan anlamistir.

18
5
yanıtYanıtla
Sinan POLAT:

Doğru söylemiş helal olsun.çelebi kimmiş tanıyan duyan varmı?

17
2
yanıtYanıtla
Tahir Kalkan:

Cumhuriyetci milliyetçi.Atatukcu olgugu için mi partiten ihraç edildi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title