Haberler

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a yeni salvo: 2 çocuğunuz memur olurken KPSS'ye girdiler mi?

Güncelleme:

Açıkladığı mal varlığıyla gündemden düşmeyen Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'a, rakibi Mansur Yavaş'tan yeni bir eleştiri geldi. Altınok'un 2 çocuğunun KPSS'ye girmeden memur olduğunu söyleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, "Çok mu ihtiyacı vardı çocuklarınızın? 2 benzinlik de onların üstüne yapsaydınız. Bu kul hakkını ödeyemezsiniz." ifadelerini kullandı.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve 31 Mart'taki yerel seçimlerde CHP'den yeniden Ankara adayı gösterilen Mansur Yavaş, rakibi, Cumhur İttifakı'nın adayı Turgut Altınok'u hedef aldı. Yavaş, geçtiğimiz günlerde açıkladığı mal varlığıyla adından söz ettiren Altınok'a, "Bu kadar insan işsizken, bu kadar servet varken, 2 çocuğunuz memur olurken KPSS'ye girdiler mi? Çok mu ihtiyacı vardı çocuklarınızın? 2 benzinlik de onların üstüne yapsaydınız. Bu kul hakkını ödeyemezsiniz." dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Elmadağ ilçesinde, partisinin düzenlediği iftar programına katıldı. Yavaş, iftar sonrası kürsüde yaptığı konuşmada, rakibi Turgut Altınok'u hedef aldı.

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a sert eleştiri: 2 çocuğunuz memur olurken KPSS'ye girdiler mi?Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok

"2 ÇOCUĞUNUZ MEMUR OLURKEN KPSS'YE GİRDİLER Mİ?"

Geçtiğimiz günlerde kamuoyuyla paylaştığı mal varlığıyla gündeme bomba gibi oturan Altınok'a ithamlarda bulunan Yavaş, "Bu kadar insan işsizken, bu kadar servet varken, 2 çocuğunuz memur olurken KPSS'ye girdiler mi? Kaç puan aldılar? Sizinkiler evlat, işsiz çocuklar nedir? Çok mu ihtiyacı vardı çocuklarınızın? 2 benzinlik de onların üstüne yapsaydınız. Bu kul hakkını ödeyemezsiniz." dedi.

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a sert eleştiri: 2 çocuğunuz memur olurken KPSS'ye girdiler mi?Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş

TURGUT ALTINOK MAL VARLIĞI LİSTESİNİ PAYLAŞMIŞTI

Turgut Altınok 15 Mart'ta, mal varlığı listesini paylaşmıştı. Bildirimde çoğunluğu anne ve babadan miras yoluyla kaldığı belirtilen 22 arsa, 23 tarla, 9 ev, 1 bostan, 1 bağ, 2 kargir ev ile 2 kargir bina yer aldı.

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a sert eleştiri: 2 çocuğunuz memur olurken KPSS'ye girdiler mi?

Altınok, şirket ortaklığıyla ilgili açıklamasında da şunları kaydetti: "Altınok Gayrimenkul AŞ adında aile şirketinde yüzde 36,59 oranında şirket ortaklığım bulunmaktadır. 1991 yılında Maviş Koç'tan almış olduğum arazi, 2014 yılında adı geçen aile şirketimize ayni sermaye olarak konulmuştur. Şirkette bulunan yüzde 36,59 hisse payım buradan gelmektedir. Bu arazi daha sonra kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile müteahhide verilmiştir. Buradan alınan daireler, Eskişehir yolu üzerinde bir projede yer almaktadır. Daireler şahsıma ait değildir. Şirketin aktifinde kayıtlıdır. Bu projeden şirketteki payıma düşen gayrimenkuller de yaklaşık olarak şu şekildedir: Yüzde 36,59 şirket hissesine karşılık 183 1+1 daireden 67 daire, 12 dükkandan 4,4 dükkan, 2 dükkandan yüzde 18 şirket hissesi karşılığı 0,36 dükkan, 3 dükkandan 0,09 şirket hissesi karşılığı 0,27 dükkandır."

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a sert eleştiri: 2 çocuğunuz memur olurken KPSS'ye girdiler mi?

Turgut Altınok, bildirimde yer alan Kızılcaşar arazisiyle ilgili, "1988 yılında Gölbaşı Kızılcaşar'da almış olduğum arazi imar çalışması sonrası 12 parsele bölünmüştür, 2014 yılında 9 parseli satılmıştır. Kalan 3 parsel mal beyanımda bulunmaktadır." ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a sert eleştiri: 2 çocuğunuz memur olurken KPSS'ye girdiler mi?

2009 mal beyanında görülen Antalya'daki daireyi daha sonra sattığını belirten Altınok, anne ve babadan kalan gayrimenkullerde miras olması sebebiyle değişen oranlarda hissesinin bulunduğu ve Etimesgut ilçesinde babasından miras kalan daire ve arsaların muhtelif tarihlerde satıldığı bilgisini paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Turgut Altınok Mansur Yavaş Ankara Memur KPSS Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (70)

Osman Akçay:

turgut altınok adamdır. saygılar hurmetler.

126
807
yanıtYanıtla
Mevlüt:

Turgut altınok'un çocukları memur maaşına ihtiyacı olduğu için memur olmamıştır vatana milletine hizmet etmek için memur olmuştur. Nokta

25
227
yanıtYanıtla
Sezgin Avcı:

Mevlüt isminden utan bari şu yorumu yaparken

yanıt132
yanıt8
Damla Sengul:

umarım ironi yapıyorsundur

yanıt37
yanıt5
Ramazan Avcı:

Neden süper maaşlı RTÜK o zaman girseydi bir bakanliga hizmetli olarak.

yanıt39
yanıt3
Mehmet Varol:

Ha fiktir

yanıt37
yanıt3
simit bekleyen martı:

beni de vatana hizmet için memur yapın hadi. veya sen memur ol vatana hizmet için mevlüt. Memurun zaten amacı vatana hizmettir ve hak eden o hşzmeti sağlayabilir gerekli liyakati olan ddonanımı olan. bunlar gibi devletin imkanlarından sıfatlarından faydalanmak için değil. ayrıcalık olamaz

yanıt42
yanıt4
Oguz Kaan Taşdemir:

Ne yiyip ne içiyorsunuz Siz.

yanıt14
yanıt3
sade vatandaş:

gözlerim yaşardı yalnız yaptığım bir yorum hakaret ağır eleştiri olmadığı halde yayınlandıktan bir süre sonra silinmiş

yanıt0
yanıt0
Hakan Celik:

camdan bakıyorum dışarıda adam var ama kardan adam :)

221
27
yanıtYanıtla
Tüm 70 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title