Haberler

Mansur Yavaş'tan emeklilere destek sözü! Her ay yapılacak ödemeleri tek tek paylaştı

Güncelleme:

SSK ve Bağ-Kur emeklilerine yapılacak zam oranının açıklanmasının ardından dikkat çeken bir açıklama da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan geldi. Açlık sınırının altında maaş alan ve sosyal yardım alma hakkı olan emeklilere verilen aylık 1000 TL desteğin devam edeceğini belirten Yavaş, "Her ay 400 TL et desteği ve kış aylarında aylık 500 TL doğal gaz desteğiyle yanınızda olacağız" ifadelerini kullandı.

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin maaşlarına ek yüzde 5 zam yapılacağının duyurulması sonrasında bir açıklama da Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden geldi. ABB, emekliler ve vatandaşlara yaptığı sosyal yardımlar hakkındaki açıklamasında, Ankara'da yaşayan ve sosyal yardım alma şartlarını taşıyan 22 bin 567 emekli için bugüne kadar 5 bin lira destek ödemesi gerçekleştirdiklerini duyurdu.

YAVAŞ'TAN EMEKLİLERE DESTEK SÖZÜ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da emeklilere verdikleri desteğe devam edeceklerini duyurarak yapılacak aylık destek ödemesi miktarlarını duyurdu.

"AYLIK 1000 TL DESTEĞİ SÜRDÜRÜCEĞİZ"

Yavaş açıklamasında "Değerli emeklilerimiz, Sizi en çok ihtiyacınız olan dönemde yalnız bırakmayacağız. Açlık sınırının altında maaş alan ve sosyal yardım alma hakkı olan emeklilerimize verdiğimiz aylık 1000 TL desteği sürdüreceğiz. Ayrıca her ay 400 TL et desteği ve kış aylarında aylık 500 TL doğal gaz desteğiyle yanınızda olacağız" ifadelerini kullandı.

Mansur Yavaş'tan emeklilere destek sözü! Her ay yapılacak ödemeleri tek tek paylaştı

EMEKLİLERE EK ZAM YÜZDE 5 OLARAK AÇIKLANDI

Dün yapılan Kabine toplantısı sonrasında açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği ek zammın yüzde 5 olduğunu açıklamış ve bundan böyle en düşük emekli maaşının 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıktığını duyurmuştu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Mansur Yavaş Bağ Kur Ankara Zam Ssk Politika Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Estetik Yoksunu:

Troller doldurmamış burayı. Adamlar belediye olarak hükümetten nerdeyse daha fazla katkı sağlayacak. Bu paralar yine halka dönüyor. 25 yıl bu paraları kimler yedi sorgulamak aklınıza geliyor mu?

23
17
yanıtYanıtla
Hsn:

Hükümetlerin eksik kaldığı noktalarda Belediyelerin görevlerinden biriside halka sosyal yardım götürmesidir,bence mansur yavaş doğruyu yapıyor ama akpartili belediyeler kömür erzak vs dağıtınca hakaret ediliyor, chpli belediyeler dağıtınca bravo büyük başkan oluyor şu ikiyüzlülüğü bırakın da doğru olan hangisi ona karar verelim.belediyeler hiçbir yardım yapmasınmı yoksa yapsınmı?

10
4
yanıtYanıtla
Kurt Alperen:

Doğru nedir.benim ideolojime göre ben kimi destekliyorsam doğru odur.gökçek başkanken sel basarsa beceriksizlik,şimdi sel olursa afet.topbaş burs dağıtırsa yandaşa gidiyor diye mahkemeye iptal ettirin,İmamoğlu yaparsa bravo.hükümet yol köprü tünel yapsa hiç bişey bilmiyorsam "işi ne","cebinden mi yaptı" derim ama benim belediyelerim mezarbaşına ibrik bile koysa alkışlarım.her maaş konusunda cumhurbaşkanına laf ederim ama benim milletvekillerine tek laf etmem.doğru budur

yanıt1
yanıt0
EVO20 :

Dağıt milletin vergisini dağıt bakalım mansur efendi!

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title