Haberler

Manisa'da Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e vatandaştan tepki: Beni köpek gibi sevme

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği noktalarda vatandaşların tepkisiyle karşılaşıyor. O anlarda kaydedilen bir görüntüde vatandaşlardan biri tavırlarından rahatsız olduğu Başkan Ergün'e "Elini indir, beni böyle sevme! Ben köpek değilim" diyerek tepki gösterdi.

Manisa'da MHP'li Belediye Başkanı ve aynı zamanda belediye başkan adayı olan Cengiz Ergün ile bir vatandaş arasında yaşanan tartışma sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

"BEN KÖPEK DEĞİLİM"

"Seçimden seçime buraya geliyorsunuz" diyerek sitem eden vatandaş, bu esnada Başkan Ergün'ün tavrından rahatsız olması üzerine "Elini indir, beni böyle sevme! Ben köpek değilim" diyerek tepki gösterdi.

"BU ARKADAŞ PROVOKATÖRLÜĞE GELMİŞ"

Başkan Ergün de vatandaşa "Bu arkadaş provokatörlüğe gelmiş" sözleriyle karşılık verdi. Yaşanan bu diyalog kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu.

PAZARCILAR DA TEPKİLİ

Başkan Ergün, başka bir ziyaretinde ise pazarcı esnafının tepkisiyle karşılaştı. Tepkilere bir süre kulak veren Ergün, daha sonra kızgınlıkla pazar yerini terk etti.

Haberler.com / Barış Polat - Politika

Cengiz Ergün Manisa Gündem Politika Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (16)

Murat Vatansever:

Kim tepki gösterse hemen provokatör zaten!

970
43
yanıtYanıtla
Begitli İbrahim:

aynen insanlar tepki gösterince herşey sıfatına sokuyorlar da bir insan sıfatına sokmuyorlar sanki firavunlar

yanıt326
yanıt18
turgut aydın:

Tebrikler kardeşşş

558
28
yanıtYanıtla
son osmanlı:

bunlara ağam paşam diyeceksin senden iyisi olmaz birde şakşak çılık yapacaksın tamam eğriye eğri dedinmi bozulurlar

477
19
yanıtYanıtla
İsmail Yıldırım:

İlk başta sahte sahte gülerler sonra doğruları söyledin mi bozulurlar, sinirlenirler.

326
11
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

aslında özür dileyip ortamı yumuşatsa gergnlik ortadan kalkardı ben dahil herkes hata yapabilir kim olursa olsun ben hata yapmam diyenden korkacaksın

268
13
yanıtYanıtla
Ahmet 21:

Bu MHP'ye Oy Moy YOK!

195
53
yanıtYanıtla
Zafer yılmaz :

Siyasetin her alanı temizlenmeli.vatandaş tek yürek olunca oda olur.makam koltuk sevdalarını kendilerini halkın üzerinde görme düşünceleri tamamen bitmelidir.

192
7
yanıtYanıtla
Panther Panthera:

Olm Tepki gosteremiyecekmiyiz ya.

161
7
yanıtYanıtla
ömer fatih:

ulan altı üstü çöp toplayan bir belediyenin başındaki kişisin.. tavırlara bak! çok küçük insanları yönetici adayı yapıyorlar bu ülkede..

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title