Haberler

Manisa CHP Milletvekili Sakine Öz Açıklaması

Manisa CHP Milletvekili Sakine Öz, Sarıgöl'de partililerle buluşarak bayramlaştı.

Manisa CHP Milletvekili Sakine Öz, Sarıgöl'de partililerle buluşarak bayramlaştı. Sarıgöl CHP Lokali'ndeki bayramlaşma törenine Sarıgöl CHP İlçe Başkanı Yusuf Özkan, Sarıgöl Belediye Başkanı Ömer Karcı ile çok sayıda partili katıldı. Lokalde bulunanlarla bayramlaşan Manisa CHP Milletvekili Sakine Öz, yaptığı konuşmada; bu ülkenin tek güvendiği partinin CHP olduğunu söyledi. AK Parti iktidarında 'Bizden' zihniyeti olduğunu anlatan Öz, şöyle konuştu: "Oysa İslam dininde birlik beraberlik ve kardeşlik vardır. Bunlar zamanında ayrımcılık yapılmaktadır. Bu iktidarın ülkeyi sevdiği yok. Birliğimizi bütünlüğümüzü koruyalım."

Manisa CHP Milletvekili Sakine Öz, 29 Ekim, 23 Nisan, 19 Mayıs ve 10 Kasım günlerinin kalplerimizde yaşatılmakta olduğunu belirterek şunları söyledi: "Bu bayramları her zaman gerektiği gibi ve hatta daha güzel kutlamak gerek. Bu ülkenin tek güvendiği parti CHP'dir. Ekonomik ve güçlü devletleri arkasına alan bir iktidar var. Ülkemizin birlik ve beraberliği için birlik içinde olalım." CHP Milletvekili Sakine Öz, ülkeyi yönetenlerin 'Ustalık dönemi' dediklerini hatırlatarak sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu son olur. Şu an AKP lideri 'Benden başka bilen yok' diyor. Hiç bir milletvekiline sormuyor. Çıkarılan yasaların hepsi sorunlu. 11 yasa bay-pas edildi. Padişahın yetkilerine sahip yasalar çıkarıldı. Son yıllarda yerel yönetimleri ters takla getirmeye çalışılmaktadır. Bu devleti yıkma girişimidir. Bunlara 'Dur' diyecek ancak CHP'dir. Üniversiteler, bilim adamları, meslek örgütleri, basın susturuldu. Kamu ve Meslek odalarını 'Sizden-Bizden' diye ikiye ayırdılar."

CHP Milletvekili Sakine Öz, daha sonra Alaşehir ilçesine bağlı Yeşilyurt beldesine giderek burada bayramlaşma törenine katıldı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Sakine Öz Ak Parti Sarıgöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title