Haberler

Likoğlu'na AK Parti'den Ziyaret

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Teşkilatı, kongre sonrası iade ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Teşkilatı, kongre sonrası iade ziyaretlerini sürdürüyor. Mustafa Zahit başkanlığındaki heyet, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Kongrede tekrar başkan seçilen Mustafa Zahit, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Emniyet Müdürlüğü'ne iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Merkez İlçe Teşkilatı'nı makamında kabul eden Emniyet Müdürü Likoğlu, kendilerini tanıtan yönetim kurulu üyeleriyle tanıştı.

Ziyaretle ilgili konuşan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, "Gerçekleştirdiğimiz kongre sonrasında yeni yönetim kurulumuz ile birlikte sayın emniyet müdürümüze ziyaret gerçekleştirdik" dedi.

Emniyet Müdürü Likoğlu ise, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı'nın gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Zahit ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Likoğlu, daha sonra teşkilat üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Şanlıurfa Merkez Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title