Haberler

Yüz ifadesine dikkat! Cumhurbaşkanı Erdoğan, kürsüde rejiye sinirlendi: Belge belge

Güncelleme:

Demokrasi ve Özgürlükler Adası'ndaki "Yassıada Mahkemesi Yargılanıyor" temalı anma programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir ara kürsüde sinirlerine hakim olamadı. "Belge, belge" diyerek rejiye seslenen Erdoğan, önceden belirlediği görüntülerin ekrana yansıtılmasını istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Demokrasi ve Özgürlükler Adası'ndaki Adnan Menderes Kongre Merkezi'nde 27 Mayıs Darbesi'nin 62. yılı vesilesiyle düzenlenen "Yassıada Mahkemesi Yargılanıyor" temalı anma programında konuştu.

MENDERES'İ ANDI

27 Mayıs darbesiyle birlikte idam edilen Menderes, Polatkan ve Zorlu'yu anan Erdoğan, "27 Mayıs'tan beri Yassıada demokrasi kılıcı gibi milli iradenin tepesinde sallanmaya devam etti. Eser ve hizmet üreten siyasetçiler kimi zaman vesayetin, kimi zaman emperyalizmin sözcülüğünü yapan medya aracılığıyla tehdit edildi. Merhum Menderes'in idam sehpasındaki içimizi kanatan fotoğrafı siyasetçilere ayar vermek için sürekli gündemde tutuldu." dedi.

BELGELERİN YANSITILMASINI İSTEDİ

Konuşmasının bir bölümünde ekranda belgelerin belirmesini bekleyen Erdoğan, bu noktada rejiye seslendi. "Belge, belge" diyerek ekrana istediği görüntülerin yansıtılmasını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerine kaldığı yerden devam etti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Sadık:

Darbe destekcileri ve Darbeciler inşallah yaptıklarınız cezasız kalmaz

180
255
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

kılıçdaroğlundan da belge istiyoruz.

200
158
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

darbeyi asla desteklenmez destekleyenlerde bu ülkeden hayır gelmez

241
85
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Merhum Menderes'in yaptıkları ve hataları nedir diye yazdım adres çubuğuna , bilgilendim

100
35
yanıtYanıtla
atilla:

eeeee:)

yanıt17
yanıt23
ihtiyar:

Ne hatası olacak darbenin sebebi olamaz ben halkım kimi secersem o yönetecek yarın kemalide assalar yada kime tarafsan hoş bişimi beyninizle düşünün

yanıt23
yanıt39
Bakkal Bb:

artık eskiyi anlatarak konuşma yapmasından sıkıldım ARTIK GÜVENDE VERMİYOR

20
7
yanıtYanıtla
Bulent :

NATO ve IMF Menderes'in sayesinde üyesi olduk

10
9
yanıtYanıtla
Trgtyldz:

Bu ülke tarihinde hiç bir zaman bu kadar gıda alamama sıkıntısı ve pahalılık görmedim. Kiralık evler 2500-3000 TL emekli maaşı 2500 TL . 32 yıllık sigortam var emekli olsam 3000 TL alacağım. Adam bir şekilde ev alıp kiraya veriyor aynı paraya.

10
4
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Ülkede göç etmeyen sinir mütehassısları kaldı mı yav?

7
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title