Haberler

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, Antalya'da muhtarlarla bir araya geldi

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Antalya'nın Serik ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Ersoy, muhtarların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sundu.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, eski Dışişleri Bakanı, AK Parti Antalya Milletvekili ve NATO Parlamenter Asamblesi (PA) Türk Delegasyonu Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Antalya'nın Serik ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Ersoy, ilçedeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen programda, dün Aksu'da muhtarlarla bir toplantı yaptığını hatırlatarak, ilçelerin sorunlarını, taleplerini kendilerinden dinleyerek, yatırım programlarını gerçekleştirdiklerini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığına ilgilendiren her konuda kentin evladı olarak yardımcı olduklarını ifade eden Ersoy, diğer bakanlıklarla ilgili sorun ve talepleri de inceleyerek ilgili bakanlara aktardıklarını bildirdi.

Ersoy, Antalya'nın bir turizm kenti olduğunu belirterek, turizmi geniş kitlelere yaymak, çeşitlendirmek, sezonu uzatmak amacıyla önemli çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Antalya'da 19 noktada arkeolojik kazılar yapıldığını aktaran Ersoy, buralara ciddi kaynaklar ayırarak çalışmaların hızlanmasına katkı sağladıklarını söyledi. Kısa vadede bu çalışmaların kente nitelikli turistin gelmesinde önemli rol oynayacağını ifade eden Ersoy, "Turizm iyi olursa istihdam iyi olur, esnaf iyi iş yapar, tarımda üretici alıcı bulur. Zincirleme bir etki yaratıyor." dedi.

Çavuşoğlu da sık sık muhtarlarla, mahalle başkanlarıyla bir araya gelerek çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti.

Sadece seçim zamanı değil, her zaman vatandaşlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla buluştuklarını, onları dinlediklerini dile getiren Çavuşoğlu, şehrin sorunlarına çözüm önerileriyle yaklaştıklarını anlattı.

Toplantıda Bakan Ersoy ile Çavuşoğlu, muhtarın sorun ve taleplerini dinledi.

Kaynak: AA / Politika

Kültür ve Turizm Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Mehmet Ersoy Antalya Kültür Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title