Haberler

Kosova Cumhuriyeti Bölgesel Kalkınma Bakanı Denizli'ye Ziyarette Bulundu

Güncelleme:

Kosova Cumhuriyeti Bölgesel Kalkınma Bakanı Fikrim Damka, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ile bir araya geldi. İki ülke arasında dostluk, kültürel ve ticari iş birliği konuları ele alındı.

Denizli'ye bir takım ziyaretlerde bulunan Kosova Cumhuriyeti Bölgesel Kalkınma Bakanı Fikrim Damka, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ile bir araya geldi.

Denizli'ye davet üzerine ziyarette gelen Kosova Cumhuriyeti Bölgesel Kalkınma Bakanı Fikrim Damka, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ile buluştu. Şeref Defteri'nin imzalanmasının ardından Vali Ömer Faruk Coşkun, Kosova Cumhuriyeti Bölgesel Kalkınma Bakanı Fikrim Damka ve beraberindeki heyet ile toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda; iki ülke arasında dostluğu pekiştirme, kültürel ve ticari iş birliğini geliştirme ve Kosova'da yatırım fırsatları konuları değerlendirildi. Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Coşkun, Denizli'nin tarihi, turistik, tarımsal ve ekonomik potansiyelleri hakkında bilgiler vererek, iş birliği içerisinde ilişkilerimizi geliştirecek başarılı projelerin üretileceğini belirtti. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Kosova Cumhuriyeti Ömer Faruk Coşkun Denizli Kosova Ömer Turizm Politika Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title