Haberler

Koltuğa oturur oturmaz 270 işçinin görevine son vermişti! Ceyhan Belediye Başkanı Aydar konuştu

Güncelleme:

Göreve başladıktan 2 gün sonra sonra 270 işçinin görevine son vermesiyle gündeme gelen Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, "270 kişinin 140'ının bankamatikçi olduğunu belirledik. Yani işe gelmeden maaş alan. Temizlik işlerinde çalışmaları gerektiğini söylediklerimiz yerlerini beğenmedi. Torpille girmiş, o yüzden beklentileri farklı. Bu göreve sadece onlara maaş vermek için gelmedim" dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, göreve başladıktan sonra 270 işçinin işine son vermesiyle gündeme geldi. Sözcü yazarı Saygı Öztürk'e konuşan Aydar, işten çıkardıklarının 140'nın işe gelmeden maaş aldığını, geri kalanın ise torpilli oldukları için görev beğenmediklerini söyledi.

"CEYHAN'I PİSLİK GÖTÜRÜYOR"

Kadir Aydar şu ifadeleri kullandı; "Ceyhan Belediyesi'nin bütçesi 22 milyon 800 bin lira. Bunun 21 milyon 870 bin lirasını çalışanlarımıza ödüyoruz. Bize yaklaşık 130 bin lira kalıyor. Bununla biz hangi hizmeti yapacağız? Temizlik işleri için alınan elemanlar masa başında oturuyor. Ceyhan'ı da pislik götürüyor.

"TORPİLLE GİRMİŞLER O YÜZDEN BEKLENTİLERİ FARKLI"

Bahçe işleri için alınanlar ağaç bakımı, budama yapması gerekirken bu işleri yapmıyor. 270 kişinin 140'ının bankamatikçi olduğunu belirledik. Yani işe gelmeden maaş alan. Temizlik işlerinde çalışmaları gerektiğini söylediklerimiz yerlerini beğenmedi. Torpille girmiş, o yüzden beklentileri farklı. Bu göreve sadece onlara maaş vermek için gelmedim.

"270 İŞÇİYİ DEĞİL, 200 BİN CEYHANLIYI DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIM"

Çıkardıklarımızdan 20 civarında kişiyi ben almış olsam da çalışmıyorsa çıkarırım. Maaş ödemek için gelmedim. Belediye hizmeti için mazotu, benzini neyle alacağım? 270 işçiyi değil, 200 bin Ceyhanlıyı düşünmek zorundayım."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Ceyhan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (134)

ahmet sabar:

Tabi: kendi yandaşlarına söz vermiş, onları işe almak zorunda.

922
734
yanıtYanıtla
Ali Kurnaz:

Yok dostum günahını alma kalan para başkana yetmez o hesabını çoktan yapmış ev arsa arabaya da ayırmak lazım ??

yanıt66
yanıt48
Vatandasin Biri:

Haberi okumadin galiba.. Oku da oyle yorum yap. Sahi sizin trol maaslari ne oldu? Zam geldi mi?

yanıt262
yanıt64
Fuat Gençoğlu:

Okuması önemli değil bırak çocuğu dediğin gibi işini yapıyor

yanıt71
yanıt21
sade vatandaş:

nerede olursa olsun işe gelmeyenleri gelmedikleri işten çıkarıp haketmedikleri parayı geri almak için haklarında dava açılmalı milletin malı yandaşlarca taraftarlara peşkeş çekiliyor böyle yapanlar haram lokma yiyip bunu utanmadan çoluk çocuğununun kursağına sokuyor elbet bu bir gün bir yerinizden çıkar aklınız şeytanlıkta olduğundan sizde bunu anlayacak kapasite yok

823
33
yanıtYanıtla
Haydar :

Siyaset kirlidir

yanıt287
yanıt12
Ünsal Erol:

Klasik konuşmalar torpille ise gelmeden maaş alıyorlar peki sizlerin aldığınız torpilsiz veya yandaş kişiler degilmi yemiyor artık bunları halk diyecem de yiyor maalesef

427
171
yanıtYanıtla
Yasin Keser:

Aynen öyle Ünsal bey kendilerini dürüst gösteriyor lar millete

yanıt171
yanıt89
Ali Kurnaz:

Ağzına sağlık ??

yanıt49
yanıt23
Eroğlu:

Giden de CHP gelen de CHP. Sonucu sizler düşünün

yanıt89
yanıt15
Tüm 134 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title