Haberler

Kırıkkale haberleri | TDP Genel Başkanı Sarıgül ile Anavatan Partisi Genel Başkanı Çelebi bir araya geldi

Güncelleme:

Kırıkkale haberi... Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ziyaret etti.

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ü ziyaret etti.

TDP'den yapılan yazılı açıklamada, ziyarette, Sarıgül ile Çelebi'nin ülke gündemini ve sorunlarını ele aldıkları belirtildi.

Sarıgül'ün partisinin "daha çok ihracat daha az ithalat yapmayı" esas alan ekonomik reform paketini Çelebi'ye sunduğu kaydedilen açıklamada, ayrıca Sarıgül'ün şu ifadelerine yer verildi:

"Ekonomik milliyetçilik, çiftçimize alım garantisi vermek demektir. Yerli malı yurdun malı her Türk onu kullanmalı demektir. 5T formülümüz, tarım, turizm, teknoloji, tekstil ve ticarettir. 120 milyar dolarlık tarım ithalatı yaparak yabancı çiftçiyi zengin etmek yerine bu parayla kendi çiftçimizi zengin etmektir."

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) dışından bakan atamasına karşı olduklarını, dar bölge tercihli oy sistemini savunduklarını bildiren Sarıgül'ün "600 milletvekilinin 100 tanesinin Türkiye milletvekili olmasını ve partilerin oy oranlarında burada temsil edilmesini öneriyoruz." görüşünü aktardığı ifade edildi.

Açıklamada, Sarıgül'ün ayrıca Anavatan Partisi ve diğer partilerle görüşme ve diyaloglarının devam edeceği bilgisine yer verildi.

Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi'nin ise Türkiye'nin önemli bir seçim arifesinde olduğunu ve sorunların uzlaşmayı gerektirdiğini ifade ederek, "Türkiye'nin çözülemeyecek hiçbir problemi yoktur. İmkanlarımızı birleştirerek ve iş birliği yaparak ülkemize yeni bir ufuk açacağız." değerlendirmesinde bulunduğu aktarıldı.

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Sarıgül İbrahim Çelebi Çelebi Anap Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title