Haberler

Kılıçdaroğlu yerel seçim için startı veriyor! İlk çıkarmasını sadece 61 oy aldığı ilçeye yapacak

Güncelleme:

28 Mayıs seçimlerinden yenilgi ile ayrılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim çalışmalarına başlıyor. Kılıçdaroğlu ilk olarak yarın Erzincan'ın Tercan ilçesine gidecek. Kılıçdaroğlu, son seçimde CHP'nin 61 oy aldığı Tercan'ı, Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ile gezecek.

Son seçimlerde hem cumhurbaşkanlığı seçimi kaybeden hem de TBMM'de çoğunluğu elde edemeyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yerel seçim için kolları sıvadı. Çalışmalara Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ile birlikte bu kentten başlayacak Kılıçdaroğlu'nun ilk durağı, son yerel seçimde CHP'nin 61 oy aldığı Tercan ilçesi olacak.

PARTİ, "DEĞİŞİM" TARTIŞMALARIYLA KAYNIYOR

Seçim sonrası istifa çağrılarına kulağını tıkayan Kılıçdaroğlu, başta "Evladım" dediği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel gibi isimlerin başkaldırısıyla karşılaştı. Değişim rüzgarları estiren büyük bir grup parti içinde de hareketli günlerin yaşanmasına neden oldu. Kılıçdaroğlu'na karşı olan isimlerin yaptığı gizli online bir toplantıya ait görüntüler de ifşa olmuştu. Kılıçdaroğlu bunun üzerine "Etik bulmuyorum" demişti.

Kılıçdaroğlu yerel seçim için startı veriyor! İlk çıkarmasını sadece 61 oy aldığı ilçeye yapacak

EV SAHİBİ SARIGÜL DUYURDU

CHP liderinin Erzurum'a gideceği haberini ise renkli kişiliğiyle dikkatleri üzerine çeken Sarıgül duyurdu. Sarıgül sosyal medya paylaşımında "İstanbul İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu'nu CHP İstanbul İl Başkanlığı binasında ziyaret ettim. Can Erzincan'ı konuştuk. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun 5 Ağustos'ta gerçekleşecek Erzincanziyaretini ve Türkiye'nin sorunlarını değerlendirdiğimiz çok verimli bir görüşme gerçekleştirdik." dedi.

İşte Sarıgül'ün o paylaşımı;

Kılıçdaroğlu yerel seçim için startı veriyor! İlk çıkarmasını sadece 61 oy aldığı ilçeye yapacak

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Mustafa Sarıgül Milletvekili Erzincan Tercan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (5)

Mehmet YILMAZ:

Utanmadan dolaşıyorsunuz. İnsanlarda muhalefete olan güveni bitiriyorsunuz. Bak hala kibarca diyoruz ki “İSTİFA ET”.

144
22
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Yaa sizde taktınız chp ye,alternatifi var muharrem ince,dsp var,Bi tokat atmadikca bunlar böyle devam eder,seçimde tokatı yapıştırın

yanıt9
yanıt3
levent tugcu:

Hala kendisine oy verecek aklını kaybetmişleri arıyor.

77
14
yanıtYanıtla
Hülagü:

Yanınıza bir tane de CHP'li alsanız bari ehiheie

51
15
yanıtYanıtla
haylaz_7367:

hayret insan içine mi girecek, çöpmü kırsak başında, nasıl olduysa Ankaradan ayrılacak, bari koltuğunuda götürse

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title