Haberler

Etkinliklere davet edilmediğini ima etmişti! İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu günler sonra yan yana geldi

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun son haftalardaki İstanbul programlarına katılmayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, etkinliklere davet edilmediğini ima etmişti. Bu gelişmenin ardından Kılıçdaroğlu'nun bu sabahki kabir ziyareti programında İmamoğlu da yer aldı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'daki programlarına neden katılmadığına dair bir soruyu yanıtlarken; programlara çağrılmadığını ima ederek "Bu soruyu ben cevaplayamayacağım. Çünkü sorunun muhatabı ben değilim. Bilgi sahibi olmadığınız bir hususta cevap da veremezsiniz." demişti. Bu sözlerin ardından İmamoğlu bugün Kılıçdaroğlu'nun Turgut Özal ve Adnan Menderes'in kabirlerine yaptığı ziyarette hazır bulundu.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, Menderes ve Özal'ı andı

KARŞILAYAN GRUPTA İMAMOĞLU DA VARDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, idam edilişlerinin 62'nci yılında Adnan Menderes, Hasan Polatkan, Fatin Rüştü Zorlu'yu mezarı başında andı. İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu daha sonra merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın da kabrine ziyarette bulundu.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, Menderes ve Özal'ı andı

KAFTANCIOĞLU DA ORADAYDI

B

irlikte mezar başına yürüyen ikiliye, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da eşlik etti. Dua okunmasının ardından, İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu Adnan Menderes'in Özel Kalem Müdürü, Kore Gazisi Mustafa Şevket Tarı ile bir süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu daha sonra birlikte yürüyerek merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın mezarına da ziyarette bulundu.

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, Menderes ve Özal'ı andı

NE OLMUŞTU?

CHP'de Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na başkaldırıp değişim mesajları veren Ekrem İmamoğlu, bir süredir devam eden sessizliğini bozmuştu. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz hafta gerçekleşen İstanbul programlarına neden katılmadığına dair sorulara, "Bu soruyu ben cevaplayamayacağım. Çünkü sorunun muhatabı ben değilim. Bilgi sahibi olmadığınız bir hususta cevap da veremezsiniz." yanıtını vermişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title