Haberler

Kılıçdaroğlu, sunucunun "Halkımız Erdoğan'a oy verirse..." sorusunu yarıda kesti: Vermez, neden versin?

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Sunucunun "Olur da halkımız Erdoğan'a oy verirse...?" ifadeleriyle sormaya başladığı soruya Kılıçdaroğlu araya girerek "Vermez, vermez. Kuru soğana muhtaç hale geldi. Neden versin? Huzur istiyor vatandaş kendi ülkesinde, pazara çıkamaz hale geldi" yanıtını verdi.

Seçime 2 gün kala Halk TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu "Yeni Bir Sabah" programına konuk olan Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"VATANDAŞLAR KURU SOĞANA MUHTAÇ HALE GELDİ"

Sunucunun "Aklıma geldi. Olur da halkımız 14 Mayıs gecesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verirse..." sözleriyle yöneltmeye başladığı soruyu yarıda keserek "Vermez, vermez" yanıtını veren Kılıçdaroğlu sözlerine "Kuru soğana muhtaç hale geldi. Neden versin? Huzur istiyor vatandaş kendi ülkesinde, pazara çıkamaz hale geldi" ifadeleriyle devam etti.

"BAZI PROVOKASYONLAR OLABİLİR SON DERECE DİKKATLİ OLSUNLAR"

"14 Mayıs gecesi için halkımıza ne söylüyorsunuz?" sorusuna da yanıt veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Orada vatandaşlar olarak okulların önünde sayımlar yapılırken baksınlar, sayımların doğru yapılıp yapılmadığını gözlesinler. Taşkınlık yapmasınlar. Büyük gösteriler, sevinç gösterileri yapmasınlar. Akşam herkes evinde, televizyonlarının başında haberleri izliyor, sonuçları hep beraber bizler de izleyeceğiz. Dolayısıyla bazı provokasyonlar olabilir. Bu provokasyonlara karşı da son derece dikkatli olsunlar. Herkes sükunetle 15 Mayıs sabahını beklesin" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (25)

ismail bey :

Vatan için, bayrak için, halkın dinini özgürce yaşaması için, hizmetlerin devamı için, ingiliz mandasına girmemek için, teröristlerle fırsat vermemek için desek yetermi ? Soğan 8 tl ye düştü. Sizin stokçular pazartesi elindekileri suya versin artık..

414
122
yanıtYanıtla
Zamanla Akıllanan Adam:

halkımız sana oy vermeyecek

284
88
yanıtYanıtla
Leda Gözübüyükoğlu:

Zamanla Akıllanan Adam : Kendi adına konuş benden Tayyibe oy moy yok!!!

yanıt5
yanıt28
Mevlüt:

Kuru soğansız yaşanır ama vatansız yaşanmaz. Bu millet asıl kılıçdaroğlu na oy vermez. Bu adama oy vermek için bir tane bile sebep yok

278
82
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

kimin kime oy vereceğine birisi,birileri değil herkes kendi hür iradesiyle karar verecek günün sonunda çoğunluğun tercihi ne ise o olacak ve kim ne yaparsa yapsın iktidara halkın çoğunluğu kimi seçtiyse iktidara o gelecek

332
19
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Hala sogan diyor delirmemek elde değil. Kardeşi bile kknin nasıl bor ihanet icinde olduğunu söylemişti,oz kardeşi..

263
84
yanıtYanıtla
OsmanlıMuhafızı1453:

Evet hemde menfeaati bile yokken

yanıt34
yanıt7
Orhan Dik :

Daha halkın cumhura oy veren kesimini kucaklayamayan kişisin sen. Bak şimdiden sizinkiler başladı başörtülü teyzelere saldırıp örtü çıkarmaya. Size güç vermek mi, Allah korusun

242
79
yanıtYanıtla
Fikret Alper:

RTE

250
65
yanıtYanıtla
Bekir Coban:

Dolar 4 liraykende siz RTE yi istemiyordunuz.. o zaman bugun ekonomi iyi olmadigi halde RTYi destekleyenler saygi duyun

245
62
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title