Haberler

Kılıçdaroğlu'nun "Ne olduğunu iyi biliyoruz" dediği Sakık'tan yanıt geldi: Seçim sonrasını bekle

Güncelleme:

Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşil Sol Partili Sırrı Sakık ile ilgili, "Sırrı Sakık bize hangi desteği verecek, nasıl destek verecek? Kimin ne olduğunu biz gayet iyi biliriz" dedi. Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt veren Sakık, "İnsanları sandık başına gelmeye ikna etmeye çalıştığım için cevap hakkımı seçim sonrasına bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Yeşil Sol Parti'den Ağrı Milletvekili seçilen Sırrı Sakık'ın, "Kemal Kılıçdaroğlu ve ortakları bizim sayemizde Cumhurbaşkanı, Cumhurbaşkanı Yardımcısı bakan vekil olacaklar. Biz geldiğimizde Abdullah Öcalan ve tutuklu PKK'lılar genel afla özgür kalacak" şeklindeki sözleri CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na soruldu.

"BİZ KİMLERİN HANGİ GEREKÇELERLE KONUŞTUĞUNU BİLİRİZ"

Kemal Kılıçdaroğlu programda bu soruya, "Sırrı Sakık bize hangi desteği verecek, nasıl destek verecek? Biz devletin derinliklerinde nelerin döndüğünü, kimlerin kimlere hizmet ettiğini, hangi gerekçelerle konuştuğunu biliriz. Bu ülkede hala ülkesini seven namuslu bürokratlar var. Onlar bize bilgileri getirirler. Kimin ne olduğunu biz gayet iyi biliriz" dedi.

"O ZAMAN KİM DERİN, KİM SIĞ ANLARSINIZ"

Kılıçdaroğlu'nun bu ifadelerine Sırrı Sakık'tan yanıt geldi. Sakık yaptığı paylaşımda, "Sayın Kılıçdaroğlu, saray rejimine karşı, benim tek başıma yaptığım çalışmalar, sizin ittifaktan daha fazladır. Diliyorum ki cumhurbaşkanı olacaksınız. O zaman kim derin, kim sığ anlarsınız. Bütün çalışmalarımıza rağmen olmazsa da etrafınızdaki "derin" leri saymaya başlayın bence. Şimdi hepimiz 28 Mayıs'a konsantre olalım. İnsanları sandık başına gelmeye ikna etmeye çalıştığım için cevap hakkımı seçim sonrasına bırakıyorum…" dedi.

İşte Sakık'ın o paylaşımı;

Kılıçdaroğlu'nun 'Ne olduğunu iyi biliyoruz' dediği Sakık'tan yanıt geldi: Seçim sonrasını bekle

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Sosyal Medya Sırrı Sakık Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Hacı Şembeki:

8 başli koalisyon üç günde devleti batırır... Çocukların kurduğu oyun grupları bunlardan daha uzun sürer..Böyle devlet mi yönetilir.

619
115
yanıtYanıtla
cihan ağıl:

Şuan cumhur ittifakı kac partiden oluşuyor matematiğin varsa topla istersen

yanıt89
yanıt377
Sana NE:

İnadına REİS ..., Sizler ister kavga edin ister kavga eder gibi yapıp birbirinize sarılın hiç fark etmez .REİS'i tek geçerim vesselam ...,

554
115
yanıtYanıtla
Selcuk Kucukoner:

karnınızdan konuşmayı bırakında gerçekleri anlatın

572
50
yanıtYanıtla
RahimCalis:

Boşuna atışıyorlar amaç CHP ile bak Sırrı Sakık kavga ediyor demekki Kılıçdaroğlu seçilirse Sırrı Sakık bize sözler verdiler seçilince o sözleri gerçekleştiricekler laflarını unutturmaya çalışıyorlar ama bu millet kimin kiminle kol kola gezdiğini iyi bildiğinden 20 yıllık ülkeye yapılan hizmetleri unutmaz Erdoğanı gene tercih eder

432
72
yanıtYanıtla
Abdullah Eren Ikbal:

İyi tiyatro oynuyorlar. Yolunuzu kimse yemez. Çakma ülkücü kılıçtaroğluyla Bopun hdp vekili sırrı nın mücadelesi. Sizlerden ne Türk'e ne Kürde fayda gelmez.

428
54
yanıtYanıtla
Sana NE:

Biri masa üstünden konuşmuş , öbürü masa altından cevap vermiş..., VE BİZLERDE YEMİŞ GİBİ BAKIYORUZ :)

199
20
yanıtYanıtla
Tahsin Büyükkol:

demek devletin icnde casusluk yapiyorlar

185
17
yanıtYanıtla
Abdullah Eren Ikbal:

İyi rol yapıyorsunuz. Bu milletin feraseti size sandıkta gömecek.

157
9
yanıtYanıtla
erge_nekon:

Kilictaroglu hdp yi yanına almasaydı oy verirdim

71
38
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title