Haberler

Kılıçdaroğlu'nun "hırsız" başlıklı konuşmasına AK Parti'den sert yanıt: Kendisi artık siyasi mevtadır

Güncelleme:

Grup toplantısında konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, hırsızlar çok demiş. Vallahi doğru. Sarayda sağına, soluna, önüne, arkana, aynaya bak, kesin göreceksin" dedi. Bu sözlere tepki gösteren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise "Kendisi artık siyasi mevtadır. Geçmişte yaptığınız bir açıklamada 'Hırsızdan Cumhurbaşkanı olmaz' demiştiniz. Hırsızın kim olduğunu milletimiz 28 Mayıs'ta size gösterdi. Tabi ki anlayabilirseniz…" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün grup toplantısında yaptığı konuşmasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağır sözlerle yüklendi. "Evet haklısın, hırsız çok Erdoğan. Önün arkan, sağın solun hırsız dolu..." diyen Kılıçdaroğlu'na, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ tepki gösterdi. Dağ, "Kendisi artık siyasi mevtadır. Gündeme gelmek için söylediği sözler zırvadan ibarettir. Ayrıca sayın Kılıçdaroğlu, geçmişte yaptığınız bir açıklamada "Hırsızdan Cumhurbaşkanı olmaz" demiştiniz. Hırsızın kim olduğunu milletimiz 28 Mayıs'ta size gösterdi. Tabi ki anlayabilirseniz…" dedi.

"AYNAYA BAK"

Dünkü konuşmasında sık sık iktidarı hedef alan Kılıçdaroğlu, "Erdoğan, hırsızlar çok demiş. Vallahi doğru. Sarayda sağına, soluna, önüne, arkana, aynaya bak, kesin göreceksin! Hırsızları temizlemek ve onları ifşa etmek benim görevimdir." ifadelerini kullandı.

"ZIRVADAN İBARET"

AK Partili Dağ da sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu sözlerle Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi: "Kemal Kılıçdaroğlu bildiğimiz gibi… Neyse ki artık kendi tabanı bile onu ciddiye alıp dinlemiyor. Kendisi artık siyasi mevtadır. Gündeme gelmek için söylediği sözler zırvadan ibarettir. Ayrıca sayın Kılıçdaroğlu, geçmişte yaptığınız bir açıklamada "Hırsızdan Cumhurbaşkanı olmaz" demiştiniz. Hırsızın kim olduğunu milletimiz 28 Mayıs'ta size gösterdi. Tabi ki anlayabilirseniz…"

Kılıçdaroğlu'nun 'hırsız' başlıklı konuşmasına AK Parti'den sert yanıt: Kendisi artık siyasi meftadır

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Hamza Dağ AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

Ali :

Nerede yolsuzluk, hırsızlık yapan varsa Allah belasını versin. Haram zıkkım olsun. Hakkımız sonuna kadar haram olsun. KK sen de bir istifa et de kurtulalım ne olursun...

120
3
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

meftadır cuk oturmuş sen bütün sol kesimin işini bitirmeye kararlısın orda kalarak

36
7
yanıtYanıtla
Mustafa Türk:

Madem kaybettin madem CHP genel başkanlığını terk etmiyorsun o zaman bundan daha sert muhalefet istiyoruz senden kemal bey mesela dul ve Yetimlerin artmayan zammını dile getirebilirsin...

36
6
yanıtYanıtla
Abdullah Aydemir:

Yani daha etkili yalanlar bulmasını istiyorsun?

yanıt2
yanıt3
Mustafa Kesap:

Sayın Kılıçdaroğlu...! Sen CHP'nin başına gelen en büyük hatasın... Çünkü, CHP'ye hala kötülükleri yapıyorsun. İcraat yok, o yok, bu yok... Güçlü bir muhalefet, Türkiye'yi zirve yaptırırdı... Lakin, dediğim gibi CHP'NİN EN BÜYÜK TALİHSİZLİĞİ, SENİN GİBİ BİR İNSANIN LİDERLİĞİNDE OLMASI... Çok yazık...

14
5
yanıtYanıtla
emre akan:

DOĞRU SÖYLEYENİ 9 KÖYDEN KOVARLAR ÇOK GÜZEL BİR ATA SÖZÜ

7
11
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

ben torunlarımı düşündüğüm için sana oy vermedim.sen devam et onu çıkaracam bunu çıkaracam ceza evinden.özerklik verecem doğuya diye şakamısın sen anlamadım.

8
6
yanıtYanıtla
hikmet yaşar:

sayın reis yüksek okul mevzunu birinci dereceye düşen memurlara 3600 sözü vermiş ti ama sanki unutmuş a benziyor

3
6
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

hepimiz faniyiz hiç birimiz kalıcı değiliz bu dünyada bir gün mevta olacağız elbet ne mutludurki kul millet hakkı yemeden milletin malını çalıp çırpıp israf etmeden eşe dosta yandaşa peşkeş çekmeden onlara arka çıkmadan helal lokma yiyerek alnı açık başı dik iyi temiz amellerle ahrete intikal edenlere onlara her daim cennetin kapıları sonuna kadar açıktır

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title