Haberler

Kılıçdaroğlu'nu Kızdıran Vekil

Güncelleme:

Kılıçdaroğlu, vekillerle yapılan toplantıda Dilek Akagün Yılmaz'ın konuşmasının ardından sert uyarılarda bulunarak "Bedelini ödeyecekler." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçen cuma günü yapılan Parti Meclisi ve cumartesi günü yapılan milletvekilleri toplantısında, parti içine yönelik "disiplin" mesajı verdiği öğrenildi.

"ILIMLI YAKLAŞIM SERGİLENMEYECEK"

Yerel seçim sürecinde başka parti lehine konuşan parti yöneticileri ile parti politikalarına ve kurallarına uygun davranmayan parti üyesinden milletvekiline kadar tüm kademedeki CHP'lilerle ilgili artık "ılımlı yaklaşım" sergilenmeyecek.

BAŞKA ADAYLAR LEHİNE ÇALIŞILMASI KILIÇDAROĞLU'NU SİNİRLENDİRDİ

Yerel seçimler sürecinde adayları beğenmeyen birçok partilinin CHP'yi desteklemeyip başka adaylar lehine çalışması CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu kızdırdı. Kılıçdaroğlu, bugüne kadar sürdürdüğü "ılımlı" politikayı artık sonlandırma kararı aldı.

ARTIK AFFETMEYECEK

Disiplin süreçlerini birçok konuda işletmeyen Kılıçdaroğlu, parti aleyhine konuşanlar ve çalışanları artık affetmeyecek. Kılıçdaroğlu, hafta sonu toplantılarında, "Eleştiri elbet olabilir ancak kimse üyesi olduğu partinin aleyhine çalışamaz, söylemde bulunamaz" mesajı verdi.

12. DAKİKA TEPKİSİ

Cumartesi günü milletvekilleri ile yapılan toplantıda da ilginç bir olayın yaşandığı öğrenildi. Toplantı öncesinde her milletvekili için 5 dakikalık konuşma süreleri belirlendi. Konuşma sırası partinin ulusalcı kanadında yer alan ve zaman zaman yaptığı çıkışlarla dikkat çeken Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz'a geldiğinde ise Kılıçdaroğlu'nu kızdıran bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgiye göre 5 dakikalık süresini dolduran Yılmaz'a Kılıçdaroğlu, "Süreniz doldu" uyarısı yaptı. Yılmaz'ın, "Benim anlatacaklarım çok önemli" diyerek konuşmasına devam etti. Bazı vekillerin, "Bizim önemsiz mi..." diye laf atmasına karşın Kılıçdaroğlu, "Bırakın konuşsun, konuşun, konuşun..." diyerek müdahale etmedi. Konuşmanın 12. dakikasına geldiğinde diğer vekiller konuşmanın uzaması üzerine tepki göstermeye başladı.

"BUNDAN SONRA BEDELİNİ ÖDEYECEKLER"

Yılmaz'ın, bu esnada gelen tepkiler üzerine, "Dinlerseniz bitiricem" dediği bu esnada Kılıçdaroğlu'nun tüm vekillerden gelen tepkiler üzerine elini kaldırıp grubu susturduğu ve "Ben bir milletvekiline 'neden konuşuyorsunuz' demem. Ancak burada 5 dakikalık bir kural konuldu. Siz bu 5 dakikayı aşarak diğer milletvekillerinin hakkını gasp ediyorsunuz" dediği öğrenildi.

Yılmaz'ın konuşması bittikten sonra yeniden söze giren Kılıçdaroğlu'nun sinirlendiği ve "Sizin için söylemiyorum ancak bundan sonra parti kurallarına uymayanlar, bu tarz davranışlar sergileyenler bedelini ödeyecek. Bunu herkes görecek..." diyerek sert bir çıkış yaptığı öğrenildi. Salonda Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışı üzerine bir süre sessizlik olduğu öğrenildi. (Kaynak: Gazetevatan)

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Dilek Akagün Yılmaz Kemal Kılıçdaroğlu Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (30)

MEZUNİYET EN AZ UNİVERSTYyusufkader@hotmail.c:

BU ADAMA KOYUNLARI EMANET ETSEN KOYUNLARLA BERABER KENDİ DE KAYBOLUR YHA :D KOYUNLAR GETİRİR BUNU EVE :D

32
10
yanıtYanıtla
aliaoksuz79@hotmail.com:

Bu koyun sevdasından ne zaman vazgeçeceksiniz bilmiyorum, demekki sizin için insan yönetmek ile hayvan otlatmak aynı katagoride, sizinle asla aynı topluluk içinde yer almayacağım.

yanıt0
yanıt0
cassca8p3r@hotmail.com:

hani ne oldu düşünce özgürlüğüne !!!!! :) RTE'ye sallayınca düşünce özgürlüğü size konuşunca Parti politikası :) pehhh sizinde diğer çamur attıklarınızdan farkınız yok görüyoruz işte :)

31
6
yanıtYanıtla
TARIKtrkcll06@yahoo.com:

VAY ERKEK OLMUŞ SOĞAN ERKEĞİ YÜRÜ BE KİM TUTAR SENİ

24
11
yanıtYanıtla
cengaver KOÇAKbravestrong@hotmail.com:

HANİ CHP' DE DEMOKRASİ VE İFADE ÖZGÜRLÜĞÜ VARDI.? NEDEN KORKUYORSUN BIRAK BİR PARÇADA OLSA GERÇEKLERİ KONUŞSUNLAR.

27
4
yanıtYanıtla
MEZUNİYET EN AZ UNİVERSTYyusufkader@hotmail.c:

BUNLAR CİBİLİLEYSİZ YA BUNLAR KARAKTERSİZ .. YALANDAROĞLU (GÜLENDAROĞLU) VAADİN DOLDU ASLANIM ..

21
10
yanıtYanıtla
Polat ASpolat_27ali_34@hotmail.com:

Birileri Başbakan'a diktatör mü demişti???

25
5
yanıtYanıtla
hic olurmuermanogur@hotmail.de:

yok canim hic diktatör olurmu nekadar büyük Devlet adami sadece bencil dedigim dedik diyor halki ayristiriyor teröristlerle eskiya taktigi uyguluyor kendini dayatiyor ülkeyi satiyor okadar.

yanıt0
yanıt0
FATİHFBfatihparmaklar@gmail.com:

BU ADAM SÜREKLİ KONUŞUYOR BAŞKA İCRAATINI GÖRMEDİM

23
5
yanıtYanıtla
KARTALbaserkartal@hotmail.com:

BAK BURADAN SÖYLÜYORUM BUNLAR SENİN ÇOK İYİ GÜNLERİN BENCE TADINI ÇIKAR. SEN RÜZGAR EKTİN FIRTINA BİÇECEKSİN BUNU BÖYLE BİL. DAHA BUNUN SARIGÜL'Ü VAR BAYKAL'I VAR VAR OĞLU VAR. E SEN ORAYA BİR KASET İLE GELDİN NASIL GİDERSİN ARTIK ONU ZAMAN GÖSTERECEK.

19
9
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title