Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Aldırmaz'a Teşekkür Telefonu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adana Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz’ı telefonla arayarak, "Türk bayrağına sahip çıktığı" için teşekkür ettiği bildirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adana Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz'ı telefonla arayarak, "Türk bayrağına sahip çıktığı" için teşekkür ettiği bildirildi.

CHP Basın Biriminden yapılan yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun Aldırmaz'ı telefonla aradığı belirtildi.

Kılıçdaroğlu, telefon görüşmesinde şunları söyledi:

"Sayın Başkan, AKP'li bakanların ve bayrağımıza saygısız bazı AKP'li yöneticilerinin, bayrağımız önlerinden  geçerken,  oturdukları yerden ayağa kalkmadığı bir süreçten geçiyoruz. Siz, çok üzüntü verici bu süreçte ve çok anlamlı bir günde, Cumhuriyet Bayramımızın 90. yılı kutlanırken bayraklı rozet dağıtarak, hem bayrağımıza sahip çıktınız, hem AKP Valisi'ne hak ettiği  dersi verdiniz, hem de bayrağımızı yükseklerde dalgalandırdınız. AKP Valisi'nin engellemelerine rağmen bayraklı rozeti vatandaşlarımızın yakalarına taktınız. Bu saygın davranışınız nedeniyle  sizi hem kutluyor, hem de teşekkür ediyorum." - Ankara

Kaynak: AA / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Zihni Aldırmaz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title