Haberler

Kılıçdaroğlu'na Coşkulu Karşılama

Güncelleme:

Ramazan Bayramı'nın ilk iki gününü Tunceli'de geçirecek olan Kılıçdaroğlu, uçakla gittiği Elazığ'dan, Tunceli'ye geçerken coşkuyla karşılandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan Bayramı'nın ilk iki gününü geçireceği memleketi Tunceli'ye gitmek için uçakla, beraberinde eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte THY'nin tarifeli uçağıyla Elazığ'a gitti.

Kılıçdaroğlu'nun havaalanında CHP Tunceli milletvekilleri Hüseyin Aygün, Kamer Genç, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Adana Milletvekili Ali Demirçalı, Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, CHP Elazığ il ve ilçe teşkilatları ile yaklaşık bin kişi karşıladı. Partililer sevgi gösterilerinde bulundukları Kılıçdaroğlu ile tokalaşmak için uzun kuyruklar oluşturup, 'Başbakan Kılıçdaroğlu' sloganları attı. Karşılama zaman zaman izdiham yaşanırken, Kılıçdaroğlu daha sonra karayoluyla Tunceli'ye hareket etti.

Elazığ kent merkezinde yaklaşık 400 araçla tur atan Kılıçdaroğlu, daha sonra Keban Gölü'nden Tunceli'nin Pertek İlçesi'ne geçmek için feribot iskelesine gitti. Burada da sevgi gösterileriyle karşılanan Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla tokalaşıp fotoğraf çektirdi. Kılıçdaroğlu, Pertek'e geçmek için bindiği feribotun kaptan köşküne çıkıp, dümene geçti.

Feribotta da fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmeyen Kılıçdaroğlu, Pertek iskelesinde de partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title