Haberler

Kılıçdaroğlu Bolu Dağı'nı Aştı, Yürüyüşe Berkin Elvan'ın Ailesi de Katıldı

Kılıçdaroğlu Bolu Dağı'nı aştı, yürüyüşe Berkin Elvan'ın ailesi de katıldıBOLU - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı adalet yürüyüşünün 13'üncü gününde Bolu Dağı geçilirken, yürüyüşe Berkin Elvan'ın ailesi de katıldı.

Kılıçdaroğlu Bolu Dağı'nı aştı, yürüyüşe Berkin Elvan'ın ailesi de katıldı

BOLU - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı adalet yürüyüşünün 13'üncü gününde Bolu Dağı geçilirken, yürüyüşe Berkin Elvan'ın ailesi de katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan başlattığı adalet yürüyüşünün 13'üncü gününde yürüyüşün ilk etabında Bolu Dağı aşıldı. Yürüyüş boyunca ses otobüsünden sık sık provokasyonlara gelinmemesi konusunda uyarılarda bulunuldu. Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüyenlerin, çevrelerinden gelebilecek tepkilere karşı sakin olmaları konusunda uyarılar yapılırken, alınan bir kararla 25 milletvekili yürüyüşçülerin arasına dağıldı. Kılıçdaroğlu Bolu Dağı'ndan inerek Kaynaşlı'ya girdiği sırada bazı vatandaşlar rabia işareti yaparak tepkilerini gösterdiler.

Adalet yürüyüşü'nün 13'üncü gününde yürüyüşçüler arasında, Gezi eylemleri sırasında yaşamını yitiren Berkin Elvan'ın ailesi de yer aldı. Bazı yürüyüşçüler ise kadın cinayetlerini protesto eden dövizler taşındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Berkin Elvan Bolu Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title