Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Ramazan ayı mesajı

Güncelleme:

CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "İbadet, rahmet ve sabır ayı olan bu mübarek Ramazan ayında; yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörünün artmasını, yapılan dua, ibadet ve iyiliklerin Allah katında kabul edilmesini ve başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa huzur, kardeşlik ve bereket getirmesini diliyorum" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ramazan ayı vesilesiyle sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu, "İbadet, rahmet ve sabır ayı olan bu mübarek Ramazan ayında; yardımlaşma, dayanışma ve hoşgörünün artmasını, yapılan dua, ibadet ve iyiliklerin Allah katında kabul edilmesini ve başta ülkemiz olmak üzere tüm insanlığa huzur, kardeşlik ve bereket getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'ndan Ramazan ayı mesajı

Kaynak: Haberler.com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Yaşam Politika Haberler

500

Yorumlar (7)

Hako Sanane:

Amin Kemalim

23
4
yanıtYanıtla
Aziz Dağ:

Gelen seni aratıyor Kemal Bey

12
3
yanıtYanıtla
Seko:

İlla ki ben burdayım diyeceksin demi bay kemal.....

3
11
yanıtYanıtla
safak simsek:

Allah seninde orucunu namazini kabul etsin kemal bey

11
3
yanıtYanıtla
weyn interesierts:

yolda geliyor ..... ?? az kaldı ... yürüyerek geliyor

4
4
yanıtYanıtla
Kerem penbegül:

Yav ağam sen nerdesin ya

6
1
yanıtYanıtla
Aziz Dağ:

Gelen gideni aratır derler Gerçekten de senin en azından bir omurgan vardı Özgür bey de o da yok Seni arar olduk Kemal Bey

0
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title