Haberler

Kemal Kılıçdaroğlu ilk ziyaretini depremin merkez üssü Kahramanmaraş'a yapacak

Güncelleme:

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanan Kemal Kılıçdaroğlu ilk ziyaretini depremin merkez üssü Kahramanmaraş'a yapacak. Kılıçdaroğlu'nun programına ilişkin konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, "Deprem bölgesine gidecek. Kahramanmaraş'ta olacak. Orada acılar hâlâ taze" ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığının ilanı sonrası partisinin genel merkezinde tebrikleri kabul etti. Milletvekilleri, "Bir bayram havası oldu. Genel başkan da keyifli ve çok heyecanlıydı" dedi.

"PARTİ İÇİNDE KAZANMA İNANCI VAR"

Partililer genel merkezde ve Meclis'teki grup toplantısında yaşanan bu yoğunluğa ilişkin, "En son yerel seçimleri kazandığımızda böyle bir yoğunluk yaşanmıştı. Şimdi de bir benzerini yaşıyoruz. Parti içinde kazanma inancı var" yorumunu yaptı.

"DAHA FAZLA SAHADA OLACAK"

Kılıçdaroğlu'nun henüz netleşen bir miting programı ya da il ziyareti olmadığını söyleyen kurmayları, "Daha fazla sahada olacak. Grup kürsüsüne veda nedeni de bundan. Yaz döneminde yaptığı gibi farklı illerde grup toplantısı gibi konuşmalarına devam edecek. Açıklanacak seçim takvimine göre de programı netleşecek. Tabii ki ortak mitingler de olacak" bilgisini paylaştı.

HDP'YE ZİYARETTE BULUNACAK MI?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Kılıçdaroğlu'nun ilk ziyaretine ilişkin "Deprem bölgesine gidecek. Kahramanmaraş'ta olacak. Orada acılar hâlâ taze" ifadeleri kullandı. HDP'ye veya adaylık ilanı sonrası başka bir partiye ziyaret olup olmayacağına ilişkin Erkek, "Henüz bir program yok. Tek adam rejimine karşı bu demokrasi mücadelesine herkesin katılması lazım" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Muharrem Erkek Kahramanmaraş Deprem Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

Alper Sayın:

Acılar taze yenimi aklınıza geldi hükumet acıları dindirmek için uğraşır iken siz kendi çıkarlarınızin peşinde geziyorduniz yeni mi aklınıza geldi tam bir samimiyetsizlik

223
306
yanıtYanıtla
Es Es:

bu kez olacak.. neredeyse tüm kesimden destek aldı. halkında istediği başkanları yanına aldı..

280
206
yanıtYanıtla
Fikret Ersoz:

halkın istediği hahahahaha

yanıt57
yanıt108
şeref:

2019 seçiminde sanki ne eksikti yine kaybedecek

yanıt51
yanıt102
Duygu:

Buna kendin inaniyormusun ? Secim günü yüzlerinizi Ampüllerle aydinlatip görmeyi cok isterdim :)

yanıt91
yanıt27
Ercan akdeniz:

Eskişehir de il seçim kurulunun yaşlıları akp ye oy atıyor diye listeden sildiğini de biliyorum.

yanıt49
yanıt34
Tuğrul Kademe:

konyada muhafazakar İzmirde atatürkçü diyarbakırda yerel yönetimler özerklik sözü verir erzurum da ülkücü olur terör güdümlü partiye bakanlık pazarlık yapar kumar masasındaki donen dolapları insanlar biliyor yemezler

178
264
yanıtYanıtla
High Priv:

Güzel hikaye yazmışsın. Kaynak: kahvehane dedikodusu.

yanıt100
yanıt17
Buba Nasler:

Devlet zaten satiyor yaralara. Sizin meralle adaylik ve milletvekillikleri dagitma olayinizdan BIZ akliniza gelmedik.

190
211
yanıtYanıtla
Ercan akdeniz:

Memlekette hiç adam kalmadı mı ki de kasetle başkan olan birini aday yapıyorsunuz?

105
203
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title