Haberler

Kanada Başbakanı Trudeau İsrail Destekçisi Olduğu İçin Protesto Edildi

Güncelleme:

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İsrail'i desteklediği yönündeki açıklamalarının ardından Toronto'daki cami ziyaretinde protesto edildi. İsrail-Hamas çatışmaları devam ederken, Trudeau'nun cami ziyaretine tepki gösteren kalabalık, başbakanın konuşmasına izin vermedi ve onu protesto etti.

- İsrail destekçisi Kanada Başbakanı Trudeau'ya camide tepki

TORONTO - Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İsrail'i desteklediği yönündeki açıklamalarının ardından Toronto'daki cami ziyaretinde protesto edildi.

İsrail-Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken, İsrail ordusu Gazze Şeridi'ne yönelik ölümcül saldırılarını sürdürüyor. İsrail'e desteğini açıkça belirten ülkeler arasındaki Kanada'nın Başbakanı Justin Trudeau dün Toronto Uluslararası Müslümanlar Örgütü'ne bağlı camiyi ziyaret etti. Cuma namazı için toplanan kalabalık ise İsrail destekçisi başbakanı protesto etti. Trudeau'nun konuşmasına izin vermeyerek tepki gösteren ve yuhalayan öfkeli kalabalık, "Yazıklar olsun" diyerek bağırdı. Cami önünde Trudeau'ya tepki göstermek için toplanan protestocular ise, "Ateşkes çağrısı için daha kaç çocuğun ölmesi gerek" sözleriyle Kanada başbakanına sitem etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Justin Trudeau Toronto Kanada İsrail Cami Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title