Haberler

"Kadınlar İktidar Yürüyüşünün En Büyük Öznesi"

Güncelleme:

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, kadınların iktidar yürüyüşünün en büyük öznesi olacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, kadınların iktidar yürüyüşünün en büyük öznesi olacağını söyledi.

Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığı'nca dün gece düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde konuşan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, adaletin ve özgürlüğün temsilcisi olarak kadın sesini yükseltmenin, kadın özgürlüğünü bu topraklarda dile getirmenin en baş görevlerinden olduğunu belirtti. Dokuzcan, "CHP, Türkiye'de kadın erkek eşitliğini sağlayan, kadına seçme seçilme hakkını veren partidir. Bu partinin üyesi olmaktan onur ve mutluluk duyuyoruz. Her gün 8 Mart mücadele günü. Adaletin ve özgürlüğün temsilcisi olarak kadın sesini yükseltmek, kadın özgürlüğünü bu topraklarda dile getirmek bizim görevimiz. Trakya'nın tüm gücü, bugün başlayacak olan iktidar yürüyüşünün en büyük öznesi, temek aktörü olarak yer alacaksınız. Değişimin ve gelişimin öncüsü kadınlarımız iyi ki varsınız. Sizlerle yürümekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından Sevim Balkan ile CHP'li kadınlar unutulmaz bir akşam yaşadı. Geceye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da katıldı. - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Hilal Dokuzcan Kırklareli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title