Haberler

İzmir'de düzensiz göçmen operasyonu: 105 kişi yakalandı

Güncelleme:

İzmir'in Foça ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonlarda 105 düzensiz göçmen yakalandı. Ticari taksilerin de kullanıldığı tespit edilen göçmen kaçakçılığında 13 kişi tutuklandı.

Foça'da ticari taksiyle göçmen kaçakçılığı: 13 tutuklu

İZMİR - İzmir Foça ilçesinde jandarmanın farklı bölgelerde düzenlediği operasyonlarda 105 düzensiz göçmen yakalandı, ticari taksilerin de kullanıldığı tespit edilen göçmen kaçakçılığında 13 kişi tutuklandı.

İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin ilk operasyonu Mustafa Kemal Atatürk Mahallesinde gerçekleşti. Kapalı kasa kamyonet içerisinde 12 düzensiz göçmen olduğu tespit edildi. Kamyoneti kiraladığı belirlenen 2 şüpheliyle ilgili Foça Cumhuriyet Savcılığı tarafından adli ve idari tahkikat başlatıldı.

Operasyonun diğer adresi Fatih Mahallesi oldu. Arslanburnu mevkinde tespit edilen 93 düzensiz göçmeni, bölgeye 5 adet ticari taksi ile getirdikleri belirlenen 7 şüpheli ticari taksi araçları ile birlikte yakalandı. Olay mahallinde ayrıca 1 adet tekne motoru, denizde parçalanmış vaziyette 3 adet lastik şişme bot bulundu. Aynı bölgede, bir başka göçmen kaçakçılığı operasyonunda ise 6 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Bu operasyonlarda yakalanan toplam 13 şüpheli, Foça Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Göçmen İzmir Foça Foça Operasyon Kaçakçılık Jandarma 3.Sayfa Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title