Haberler

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener İzmir'de Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkı'nı açtı

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir'in Menemen ilçesinde, Ege Üniversitesinde 20 Şubat 2015'te çıkan kavgada öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ismi verilen parkın açılışını gerçekleştirdi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmir'in Menemen ilçesinde, Ege Üniversitesinde 20 Şubat 2015'te çıkan kavgada öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ismi verilen parkın açılışını gerçekleştirdi.

Bir dizi etkinliğe katılmak ve temaslarda bulunmak üzere 30 Ocak Perşembe günü İzmir'e gelen Akşener, ilçe ziyaretlerine bugün de devam etti.

Akşener, Türkelli Mahallesi'ndeki parkın açılışını, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ve vatandaşlarla gerçekleştirdi.

Dualarla açılan parkı gezen Meral Akşener ve beraberindekiler, Çakıroğlu için yaptırılan anıta karanfil bıraktı.

Akşener ve beraberindekiler daha sonra Menemen Adnan Menderes Caddesi'nde esnafla bir araya geldi.

Burada parti teşkilatı tarafından İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu için hazırlanan doğum günü pastası kesildi. Dervişoğlu, pastadan Akşener'e ikram etti.

Akşener, partisinin Aliağa İlçe Başkanlığı binasını açtı

Akşener, İzmir'deki temasları kapsamında partisinin Aliağa İlçe Başkanlığı binasının açılışını da gerçekleştirdi.

Meral Akşener, burada yaptığı konuşmada, İzmir'de halkın sorunlarını dinlediğini belirtti.

İYİ Parti olarak siyasete yeni bir bakış açısı getirdiklerini kaydeden Akşener, şunları söyledi:

"Demokrasi tam kamil uygulanmadığı zaman, hukukun üstünlüğü oluşmadığı zaman, adalet tesis edilmediği zaman insanlar mağdurdur. 'Bu millet, bu memleket bizim' diyerek Anadolu'nun her şehrini, her ilçesini dolaşarak, sizin sesinizi kamuoyuna duyurmak üzere yeni bir siyaset tarzı benimsedik. Bu nedenle buradayız."

Hükümetin ekonomi yönetimine eleştirilerde bulunan Akşener, halkın sorunlarını TBMM'ye taşıyacaklarını ifade etti.

Akşener, parti binasının açılışının ardından İstiklal Caddesi'nde esnafı ziyaret etti.

Kaynak: AA / Politika

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Meral Akşener İYİ Parti İzmir Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title