Haberler

İYİ Parti'den istifa eden isim AK Parti'nin Bodrum Belediye Başkan adayı oldu

Güncelleme:

Bodrum'un Konacık beldesinde 2 dönem belediye başkanlığı yapan, 2019 yerel seçimlerinde ise İYİ Parti'den Bodrum Belediye Başkanı adayı olan İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, partisinden istifası sonrası AK Parti'nin Bodrum Belediye Başkan adayı oldu. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tosun, "Cumhurbaşkanımız, AK Parti'den Cumhur İttifakı'nın Bodrum Belediye Başkan adayı olarak bizi görmek istediğini ifade etti." dedi.

AK Parti'nin Bodrum Belediye Başkan adayı, 2 dönem MHP'den Konacık Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve son olarak 2019 yerel seçimlerinde İyi Parti'den Bodrum Belediye Başkan adayı olarak yarışan Mehmet Tosun oldu. İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevinde de Mehmet Tosun geçtiğimiz haftalarda İYİ Parti'den istifa etmişti.

AK Parti Kongre Merkezi Binası'nda düzenlenen Yerel Seçim Beyannamesi açıklama töreni sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşen Tosun, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

İYİ Parti'den istifa eden isim AK Parti'nin Bodrum Belediye Başkan adayı oldu

"HAYIRLISIYLA YENİDEN BAŞLIYORUZ"

AK Parti'den Bodrum Belediye Başkan adayı olduğunu duyuran Tosun, "Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle, kendisini makamında ziyaret ettik. Bodrum'un yıllardır aşılamayan sorunları ve çözüm önerileri konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Kendisi, bu sorunları Cumhur İttifakı çatısı altında çözebileceğimizi aktardı ve AK Parti'den Cumhur İttifakı'nın Bodrum Belediye Başkan adayı olarak bizi görmek istediğini ifade etti. Aldığımız bu sorumlulukla, Bodrum'a hizmet için, hayırlısıyla yeniden başlıyoruz." ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'den İstifa etti, AK Parti'den adayı oldu: Cumhurbaşkanımız davet etti

MEHMET TOSUN KİMDİR?

Mehmet Tosun, 1970 yılında Bodrum'un Mumcular Kemer Köyü'nde doğdu. İlkokulu Kemer Köyü İlkokulunda, ortaokulu Karaova Ortaokulunda, lise eğitimimi ise Milas Lisesinde tamamladı. Konya Selçuk Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, Harita-Kadastro Mühendisliği bölümünden 1996 yılında mezun oldu. 2004 yılında üstlendiği Konacık Belediye Başkanlığı görevini, 10 yıl boyunca gerçekleştirdi.

İYİ Parti'den istifa eden isim AK Parti'nin Bodrum Belediye Başkan adayı olduMehmet Tosun

Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Trafik Planlaması ve Uygulaması Ana Bilim Dalında "Karayolu Kaza Kara Noktalarının Tespiti ve Çözüm Önerileri: Bodrum Yarımadası D-330 Devlet Karayolu Örneği" tez konusu ile yüksek lisans eğitimimi 2011 yılında tamamladı. 2017 yılında Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı bünyesindeki Mahalli İdareler ve Şehircilik Bölümünü bitirerek, ikinci yüksek lisans eğitimimi tamamladı.

İYİ Parti'den istifa eden isim AK Parti'nin Bodrum Belediye Başkan adayı olduMehmet Tosun

2017 yılında İYİ Parti'nin kurulmasıyla İYİ Parti Genel Merkezi Mahalli İdareler Başkanlığı Başkan Yardımcılığı görevine atandı. 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti'den Bodrum Belediye Başkanı adayı olan İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Tosun, geçtiğimiz haftalarda partisinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Belediye Başkanlığı Sosyal Medya Mehmet Tosun İYİ Parti Konacık Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (2)

Milletin Adami:

secil sonra geri gel

0
1
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Ak Parti yanlış seçim yapmış çok zor kazanması ..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title