Haberler

İstanbul Ticaret Üniversitesi Ulaştırma Sistemleri Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Ganire Paşayeva için başsağlığı mesajı yayınladı

Güncelleme:

İstanbul Ticaret Üniversitesi Ulaştırma Sistemleri Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, hayatını kaybeden Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva için başsağlığı mesajı yayınladı. Ilıcalı, mesajında Paşayeva'nın vefatının Erzurum halkını derinden üzdüğünü belirtti.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Ulaştırma Sistemleri Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, hayatını kaybeden Azerbaycanlı milletvekili Ganire Paşayeva için başsağlığı mesajı yayınladı.

Ilıcalı, mesajında "Paşayeva'nın vefatı, çok sevdiği Erzurum halkını derinden üzdü. Ailesi, yakınları başta olmak üzere Azerbaycan halkının ve tüm Türk Dünyasının başı sağ olsun" dedi.

Erzurum'un eski milletvekillerinden olan İstanbul Ticaret Üniversitesi Ulaştırma Sistemleri Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı ile yakın dostluğuyla bilinen Milletvekili Ganire Paşayeva, Erzurum ziyaretinde ehram giyerek Erzurum'a duyduğu önemi her fırsatta dile getiriyordu. Ilıcalı, "Türk Dünyasının bir sevdası haline gelen değerli kardeşimiz Ganire Paşayeva'nin vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Mekanını cennet olsun. Ailesi, yakınları başta olmak üzere Azerbaycan halkının ve tüm Türk Dünyasının başı sağ olsun. Kendisi bir Erzurum sevdalısıydı. Dadaşların sevdiği ve yakından tanıdığı Azerbaycanlı Milletvekili Ganire Paşayeva her zaman kalbimizde yaşayacaktır" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mustafa Ilıcalı Milletvekili Erzurum Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title