Haberler

İstanbul'da FETÖ operasyonunda 4 şüpheli yakalandı

Güncelleme:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, FETÖ'ye yönelik operasyonda 4 şüpheli gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında örgüt sorumlusu olduğu belirtilen ve ByLock kullanıcısı olduğu tespit edilen 5 şüpheli tespit edildi.

İstanbul'da FETÖ/PYD terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan verilen bilgiye göre, Terör Suçları Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmada, FETÖ/PYD sorumlusu olduğu yönünde beyanlar bulunan ve ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen ve örgütle irtibatlı olduğu değerlendirilen 5 şüpheli tespit edildi.

Savcılığın talimatı üzerine harekete geçen Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bu sabah gerçekleştirdiği operasyonla 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Ekiplerin 1 şüpheliyi arama çalışmasının sürdüğü belirtildi.

Kaynak: ANKA / Politika

Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Cumhuriyet Başsavcılığı İstanbul ByLock Operasyon Hukuk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title