Haberler

Istakoz paylaşımıyla tepki çeken Şebnem Bursalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi

Güncelleme:

Monaco Yat Kulübü'nde ıstakoz yerken yaptığı paylaşımla tepkilerin odağına yerleşen AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşerek özür diledi. Erdoğan ise Bursalı'nın özrü karşısında sessiz kalmayı tercih etti.

Ak Parti Meclis Grup toplantısı bittikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, salonun karşısında bulunan odada bazı milletvekilleriyle özel görüşmeler yaptı. Yaklaşık 40 dakika boyunca, vekiller odaya tek tek girerek Erdoğan'a taleplerini ilettiler, seçim bölgeleriyle ilgili bilgiler verdiler.

Istakoz paylaşımıyla tepki çeken Şebnem Bursalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi

"EFENDİM ŞEBNEM HANIM ÇOK ÜZGÜN"

Erdoğan'la özel görüşme yapan isimler arasında ıstakoz yemeğinin kahramanı Bursalı da vardı. Bursalı, odaya AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek ile birlikte girdi. Gökçek "Efendim Şebnem hanım çok üzgün, görüyorsunuz" dedi.

Istakoz paylaşımıyla tepki çeken Şebnem Bursalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi

"ÇOK ÜZGÜNÜM" DEDİ, ERDOĞAN SESSİZ KALDI

Sözcü'de yer alan habere göre; Bursalı'nın da başını öne eğerek "Çok üzgünüm" ifadesiyle özür dilediği öğrenildi. Erdoğan ise bu sözlere karşı hiçbir yorum yapmadı ve cevap vermedi. Gökçek ve Bursalı daha sonra odadan çıkmak zorunda kaldı.

ART ARDA TARTIŞMA YARATAN PAYLAŞIMLAR

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco Yat Kulübü'nde ıstakoz yerken yaptığı paylaşım, AK Partili eski vekil ve belediye başkan adayı Hüseyin Filiz'in Maldivler'den yaptığı tatil paylaşımı derken Balıkesir'in Sındırgı ilçesinin önceki dönem belediye başkanı Ekrem Yavaş'ın "Çekilin aç Türkler tatilden dönüyor" mesajı gerilimi iyice tırmandırdı.

ERDOĞAN'DAN DİKKAT ÇEKEN MESAJ

31 Mart seçimlerinin ardından bugün partisinin ilk grup toplantısına çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gündeminde bu paylaşımlar da vardı. İsim vermeden bu kişilere tepki gösteren Erdoğan, "Bizim lügatimizde böbürlenme yoktur. Millete tepeden bakma, milletle arasına duvarlar örme, mesafe koyma asla ve asla yoktur. Her zaman söylüyorum. Biz bu milletin ta kendisiyiz. Biz, siyaseti birilerine imtiyaz sağlamak, makam, kültür ve unvan dağıtmak için de yapmıyoruz. Hangi konumda olursak olalım hepimiz bu makamlarda milletimize ve Türkiye'ye aşkla hizmet etmek için bulunuyoruz. Bu konuda oluşan zafiyetleri süratle gidermek boynumuzun borcudur" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Şebnem Bursalı Milletvekili AK Parti İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (101)

haksız mıyım:

Milletin sırtına yapışmış kan emiciler bunlar uyanın artık. Bunlar Müslüman da değil vatan sever de değil. Müslüman olan insan canlı canlı eziyet çektirilerek pişirilen hayvanı yer mi.?

1581
136
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Genellemende boğul inş . Nedir bu haksızca zalimce genelleme merakınız .

yanıt184
yanıt698
haksız mıyım:

sinan çayırcı: Erbakan hocanın bunlarla ilgili ne söylediğini dinle, savunduklarına ve sevdiklerine dikkat et çünkü ahirette onlarla haşr olacaksın.

yanıt482
yanıt73
Narter Nart:

@sinan çayırcı boşuna debelenme... halkın burnuna kadar geldi.. ağzınla kuş tutsan da... eğer beslenen tarafta değilse olaylara tamamıyle objektif yaklaşırlar ve her şeyi genelleme hakkına da sahip olurlar...''Şüphesiz Allah, Muhakkak ki Allah adaleti, iyilik yapmayı, akrabaya/yakınlara bakmayı emreder; ahlaksızlığı/hayasızlığı, fenalığı ve azgınlığı da yasaklar. İyice anlayıp tutasınız diye size öğüt verir'' (Ayet-i Kerime) UNUTANLARA HATIRLATILIR.

yanıt320
yanıt33
CEZA :

her akp li müslüman olacak diye bir kural yokki.. bu ülkenin %99 müslüman diye biliriz ama toplasan %60 ı bile müslüman çıkmaz. her bıyıklıyı bababan sanmayacağın gibi.. buna bu tepkiyi verdin çinde köpekler canlı canlı yağ kazanına atılıp pişiriliyor onlarada ytepki versene.. sonuçta onlarda müslüman olmassalar bir Allaha inanıyor.. avrupalıda salyangozu canlı canlı kızartıyor. gtn yiyorsa onlarada tepki versene NEDEN HEMEN İŞİ MÜLÜMANLIĞA BAĞLIYORSUN. belki kadın inanmıyor

yanıt81
yanıt225
Ceran:

Sırtımızdan geçinen ne kadar boş beleş insanlar var aldıkları her bir kuruş zehir zıkkım olsun.

803
11
yanıtYanıtla
Hakan Acar:

Bir topluluğa 23 yıl boyunca sınırsız yetki verirseniz o topluluk isterse sahabe olsun bu 23 yıl sonunda elbet gerçeklikten kopar. Bu partide toplanmış olanlar da böyle. Halktan kopmuşlar, hiçbirisinin amacı devlete millete hizmet etmek değil, kendi çevresini ve kendini sınıfsal olarak üst sınıfa sokmak. Bu kadar süre bu yetkiyi ben kendime bile istemem. İnşallah halk uyanmıştır.

671
53
yanıtYanıtla
Muzaffer Karaman:

Aynen katılıyorum. Bu kadar uzun sure hıc bır partıye ımkan vermemek gerekır. Degısık hucreler yapılanmalar ıhmaller ve kıbırler hat safhaya ulasıyor

yanıt224
yanıt22
CEZA :

Yeni kan emiciler lazım diyorsun yani.. yeter biraz da başkası yesin diyorsun yani.. İnsanoğlunun en belirgin özelliği nedir bilirmisin kardeşş... unutkan olmasıdır.. 1950 de 1970 de de 1990 da da hep böyle demişlerdi.. diğer tarafadakiler içinde aynı şeyler söyleniyordu.. o dönemde ülke 70 cente muhtaç diyenleri bu ülke vatandaşı yıllarca baştacı yaptı.. bu hep böyle oldu boşuna akıl vermeye kalkma.. oda unutulur

yanıt48
yanıt140
Narter Nart:

@ceza... 2000 yılların başında iktidara gelenleri bu MİLLET diğerlerinden bıktığı illallah dediği için bir UMUTtur diye getirdi...Dediğinde haklısın insanoğlu unutur...Seni de senin zihniyetini de unutacaklar elbette...Çünkü UMUT olamadıkları uzun süre önce anlaşıldı... Yeni bir UMUT neden olmasın ki... Ne demişler... Bir umuttur yaşatan insanı... GÜLE GÜLE...

yanıt101
yanıt16
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title