Haberler

İmamoğlu'nun gergin geçen Tuzla'daki açılış töreninde yaptığı "lan"lı konuşma gündem oldu

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bir hayli gergin geçen İSKİ Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi 3. Kademe açılış töreninde yaptığı konuşmayla gündem oldu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'ya saldırı gerçekleşen törende konuşan İmamoğlu, "Bayılıyorum 3.5 seneyi 25 seneyle kıyaslamalarına. Yahu nasıl titretmişiz adamları, dönüyorlar 94'ten 2019'a kadar yaptıklarını anlatıyorlar. Lan, Allah'tan korkun 3.5 sene" ifadelerini kullandı. İmamoğlu'nun "lan" çıkışı gündem yarattı.

Tuzla'da dün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın da katılımıyla İSKİ Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi 3. Kademe açılış töreni düzenlendi.

İmamoğlu'nun gergin geçen Tuzla'daki açılış töreninde yaptığı 'lan'lı konuşma gündem oldu

ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR EDİNCE TEPKİLER YÜKSELDİ

Çalışmaların önceki etabını tamamlayan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş'ı anan Başkan Yazıcı kürsüde "Bu çevre vizyonunun ilk kuruluşunu planlayarak, 1998 yılında birinci etabını başlatan, hizmet siyasetinin lideri Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuşma yaptığı sırada bazı kişiler Yazıcı'nın sözünü keserek konuşmasına engel oldu.

İmamoğlu'nun gergin geçen Tuzla'daki açılış töreninde yaptığı 'lan'lı konuşma gündem oldu

MAKAM ARACINA KADAR TAKİP ETTİLER

Bazı şahıslar, konuşmasının ardından makam aracına kadar takip ettikleri Başkan Yazıcı'ya saldırdı. Başkan Yazıcı makam aracına binerek oradan uzaklaştı.

İmamoğlu'nun gergin geçen Tuzla'daki açılış töreninde yaptığı 'lan'lı konuşma gündem oldu

İMAMOĞLU'NDAN SERT TEPKİ

Olayların ardından kürsüye çıkan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise Yazıcı'ya tepki göstererek "Arkadaşlar sakin olun. Bu arkadaş burayı germeye gelmiş, bırakın. Ne yapsın adam put gibi bir ağıza bakıyor. Ben valla Mevlana gibi dönüyorum dönüyorum milyonlara bakıyorum, doyamıyorum. O şimdi övmek istiyor tabii. Övmeye yönelik hazırlık yapmış. Sayısını unuttum defalarca Sayın Cumhurbaşkanı'na övgüler dizdi. Belli ki bir şey olmak istiyor. Bir sıkıntısı var çözüm arıyor. Allah yardımcısı olsun" ifadeleri kullandı.

"BAYILIYORUM 3.5 SENEYİ 25 SENEYLE KIYASLAMALARINA"

Bir hayli gergin geçen törende konuşmasına devam eden İmamoğlu, "Bayılıyorum 3.5 seneyi 25 seneyle kıyaslamalarına. Yahu nasıl titretmişiz adamları, dönüyorlar 94'ten 2019'a kadar yaptıklarını anlatıyorlar. Lan, Allah'tan korkun 3.5 sene. 3 ayını siz çaldınız, 1.5 senesi pandemi, 7-8 ay boyunca cebimizdeki paraları da aldınız. Kalan günlerimizle ve kalan paramızla kocaman işler yaptık" dedi.

İmamoğlu'nun gergin geçen Tuzla'daki açılış töreninde yaptığı 'lan'lı konuşma gündem oldu

İMAMOĞLU'NUN "LAN"LI İFADESİ GÜNDEM OLDU

Ekrem İmamoğlu'nun kürsüden yaptığı konuşma sırasında kullandığı "Lan, Allah'tan korkun 3.5 sene" ifadesi kısa sürede gündem oldu. Sosyal medya üzerinden İmamoğlu'nun videosunu paylaşan çok sayıda kişi, mecralara yorum yağdırdı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Şadi Yazıcı Tuzla Haberler

500

Yorumlar (8)

Points Grup:

sen 3,5 sene ne yaptın onlar ne yaptı bi onu karşılaştır gezgin başkan tatilci başkan gözler var ama görmüyorsunuz yada işinize gelmiyor

159
45
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

adam oraya pravakasyona gelmiş imamoğluna laf sokmaya çalışmış bu yüzden gereken ilgi alaka hürmet nezaket misafirseverllik gösterilmiş misafirlerine gereken ilgi alaka hürmeti gösteren herkesi tebrik etmek gerekir

14
106
yanıtYanıtla
Halit:

başkan çok ayıp ettin misafire el kalkmaz kalkanı kırman gerekirdi

63
15
yanıtYanıtla
Fatih Yildiz:

Bir siyasetçi ve belediye başkanına hele hele de CUMHURBAŞKANLIĞI için isimi geçen birisi ne bu ifade hiç ama hiç yakışmadı. Mahalle ağzı bu

41
4
yanıtYanıtla
Necmettin Candan:

LAN; 3,5 seneyi 25 seneyle karşılastırmak abes amma, iki asansör 3,5 senede yenilenmez mi? ulubatlı tramvay çıkışındaki asansörler 3,5 senedir çalışmıyor. bunuda eleştirmeyelimmi?

19
1
yanıtYanıtla
eminerms koçer:

işi ehline devretmek lazım, İmamoğlu gitmeli...!

16
2
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Yahu başkan, onların ondokuz yılını bir kenara at.....Sen üçbucuk yılda ne yaptın....Onları anlat...o da yok..

10
3
yanıtYanıtla
eminerms koçer:

Allah sen gbi çürük zihniyete fırsat vermesin,işte onlardan senin kafadan ve büyüyen bi halta yaramiyorsunuz başa gelmiyorsunuz,rabbimmm siz3 fırsat vermesin !!

8
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title