Haberler

Anıtkabir'deki kuralı çiğneyen İmamoğlu'na görevlilerden müdahale: İzin alınması gerekiyor

Güncelleme:

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un CHP'li ilçe belediye başkanları ile birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Aslanlı Yol'da eşiyle birlikte yürürken bir taraftan da kameralara açıklama yapan İmamoğlu'na görevliler "Bunun için izin almanız gerekiyor" diyerek uyarıda bulundu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'daki 26 CHP'li ilçe belediye başkanı ile birlikte Anıtkabir'e giderek Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıktı. Dilek İmamoğlu'nun da eşlik ettiği ziyaret esnasında Aslanlı Yol'da yürürken kameralara açıklama yapan İmamoğlu'na görevliler müdahale etti.

"BUNUN İÇİN İZİN ALINMASI GEREKİYOR"

İmamoğlu, eşi ve CHP'li başkanlarla Aslanlı Yol'dan Anıtkabir'e doğru yürüdüğü sırada, kendisini çeken kameraya kısa bir açıklama yapmak istedi. Kısık sesle konuşarak Ata'nın huzuruna çıktıklarını ifade eden İmamoğlu'na o sırada bir görevli tarafından müdahale edildi. Görevlilerin "Bunun için izin alınması gerekiyor" diyerek araya girmesiyle İmamoğlu ve beraberindekiler duraksadı.

İmamoğlu, İstanbul'un CHP'li İlçe Belediye Başkanlarıyla Anıtkabir'i Ziyaret Etti

KONUŞMASINI YARIDA KESTİ

Daha sonra konuşmasını yarıda kesen İmamoğlu, konuşma için izin alınması gerektiği yönündeki uyarıların ardından "Tamam peki, tamam" diyerek yürüyüşüne devam etti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Anıtkabir İstanbul İmamoğlu Yaşam Politika Haberler

500

Yorumlar (127)

Reçel Tahin Etsoğan:

İmamoğlu sen Cumhurbaşkanı olmazsan bu ülke düzelmez.

20365
2469
yanıtYanıtla
Narter Nart:

bu arkadaş haberciden beğeni bonusu almış... Öyleyse ilk çeltik benden.

yanıt455
yanıt2533
Narter Nart:

Bir vatandaş olarak ben Cumhurbaşkanlığı Makamını temsil makamı olarak görmek istiyorum.. Yürütme makamı olarak görmek istemiyorum. Ayrıca parlementer demokrasiye dönmek istiyorum... Çünkü şu an ki halimizi parlementer yönetim şeklinden yoksunluğumuz olarak görüyorum. Onun için İmamoğlu' nun başkanlığını geçiniz...

yanıt344
yanıt543
CahillikBasaBela:

Senmi karar vereceksin .

yanıt259
yanıt533
Hek Tor:

Her ne kadar kendisini belediye başkanı olarak desteklesem de, gerçeği söylemek gerekirse, ki BENİM olmazsa olmazımdır, bu düşüncene katılmıyorum maalesef... Zira o makam İmamın Oğlu'na 2 numara büyük gelir, layık olan daha bilge ve liyakatli isimler var muhalefet kanadında.

yanıt549
yanıt579
halit kaktüs:

Her haberin altından çıkan bu arkadaş. İmamoğlu'nun trol ordularının bir neferisin anladık artık. Diğer seçime kadar trol kadrosuna alınmışsın onu da anladık. Ama şunu bil trol kardeşim, genel seçim yerel seçime benzemez. Ayrıca sen İmamoğlu tarafından maaş alırken 3. dünya savaşı olduğunda cephe de en önde seni görürüz umarım.

yanıt468
yanıt473
Reçel Tahin Etsoğan:

Trolleri çıldırtmaktan çok zevk alıyorum, çıldırın troller... :)))

yanıt681
yanıt232
Deniz Fırat:

Ak troller çıldırmış. haha masaya çıkıp tepinin isterseniz.

yanıt1013
yanıt9
Fuat Gençoğlu:

hazımsızlık var madem soda içeceksiniz böyle zor

755
136
yanıtYanıtla
Hsn:

Hee hazımsızlık var dur bi soda içeyim ne de olsa 20 yıldır tecrübelisiniz hazımsızlık konusunda kimbilir kaç ton soda tükettiniz dikkate alacağım tavsiyeni...

yanıt164
yanıt100
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title