Haberler

Bahçeli'nin sağ kolu İzzet Ulvi Yönter, ihracı istenen milletvekili ile fotoğraf paylaştı

Güncelleme:

"Türkiye'de hayat pahalılığı ve enflasyonu görmezden gelemeyiz" dedikten sonra 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edilen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'la ilgili dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Bahçeli'ye en yakın isimlerden biri olarak bilinen Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya hesabından içerisinde Baki Ersoy'un da yer aldığı bir fotoğraf paylaştı.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında ekonomi gündemiyle ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulunmuştu. Türkiye'deki hayat pahalılığını görmezden gelemeyeceklerini belirten Ersoy, bu durumu yine Cumhur İttifakı'nın çözeceğini dile getirdi.

AYNI GÜN DİSİPLİNE SEVK EDİLDİ

Sözlerinin gündem olmasının ardından Baki Ersoy, aynı gün içerisinde MHP lideri Devlet Bahçeli'nin talimatı sonrası 'kesin ihraç' talebiyle disipline sevk edildi. Partiden ihraç edileceği konuşulan Ersoy'la ilgili bugün yeni gelişmeler yaşandı.

İhracı isteniyordu! Bahçeli'nin sağ kolundan, MHP kulislerini hareketlendiren Baki Ersoy paylaşımı

BAHÇELİ'NİN SAĞ KOLUNDAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, TBMM'de görüşmeler sırasında, Baki Ersoy ve bir grup MHP milletvekili ile olan fotoğrafını Facebook hesabından altına not düşmeden paylaştı.

İhracı isteniyordu! Bahçeli'nin sağ kolundan, MHP kulislerini hareketlendiren Baki Ersoy paylaşımı

GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ SERMET ATAY DA PAYLAŞTI

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay da, Ersoy'un içerisinde yer aldığı MHP'li milletvekillerinin fotoğrafını Twitter hesabından paylaştı. Genel Başkan Yardımcısı Yönter'in, Atay'ın bu paylaşımını yeniden paylaşması ayrıca dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Politika

İzzet Ulvi Yönter Devlet Bahçeli Baki Ersoy Kayseri MHP Haberler

500

Yorumlar (7)

Haydar:

MHP nin acil olarak genel başkan değişikliğine gitmesi gerek Bahçeli halktan tamamen kopmuş.Vatandaşın sorunlarına kayıtsız kendini sadece AKP yi savunmaya adamış bir görüntü sergiliyor.

131
15
yanıtYanıtla
kagan soylu:

Yüzde iki bile oy alamayacaksınız... sayın Bahçeli MHP'ye sizin kadar kimse zarar vermedi... Sizinle hesabımız mahşere kalsın...

91
9
yanıtYanıtla
juzen sari:

mhp bi bırak mhp çok düzgün insanlar var koltuk bi sal artik senin yüzünden artik başımız bükük geziyoruz

56
6
yanıtYanıtla
Kerim :

Abi bu MHP ye kim neden oy veriyor hala ben bunu anlamıyorum. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ülkede hayat pahalılığı yok mu var bunu herkes biliyor bunu söyleyeni ihraç etmek nedir 1 kuruş hakkımı kim yiyorsa haram zıkkım olsun.

24
7
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Sayın Bahçeli ülkede enflasyon ve hayat pahalılığı gerçeğini sende kabul ettin ve söyledin millet vekilinde ama vekilin söylediği için partiden ihraç ediliyor peki ya sen????

22
3
yanıtYanıtla
Mehmetcevat Uygur:

oohoooo her dogruyu ıfade eden vekılı ıhrac etmeye kalkarsan bu gıdısle sız tek basına kalırsınız nedır bu akp ye yaranmanın ıc yuzu artık sızı savunmaktan ben bıle yoruldum cemal engınyurtu yedın sımdıde sıra bakı ersoya geldı sırada kım var sımdı

19
5
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Bahçeli : Ecevit ile iktidar ortağı oldun ülke felaketin eşiğine geldi. AKP nin ortağı oldun yine aynı durum sende bir iş var ama:))

9
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title