Haberler

HDP'li Taşçıer ve Pir Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

Terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan HDP Diyarbakır Milletvekili İmam Taşçıer ve Ziya Pir serbest bırakıldı.

Terör soruşturması kapsamında gözaltına alınan HDP'nin Diyarbakır milletvekilleri İmam Taşçıer ve Ziya Pir adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SAVCILIK İŞLEMLERİ TAMAMLANDI

Hakkında yürütülen terör soruşturmaları kapsamında Ankara'da gözaltına alınan HDP Diyarbakır Milletvekili Taşçıer'in, sevk edildiği Diyarbakır Adliyesinde savcılıktaki işlemleri tamamlandı.

Milletvekili Taşçıer, sacvcılıktan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

ZİYA PİR DE SERBEST BIRAKILMIŞTI

Gözaltına alınan HDP Milletvekili Ziya Pir de, öğle saatlerinde ifade sonrası adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

"BANA ULAŞAN DAVET, TEBLİGAT OLMADI"

Adliye çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Pir, bugüne kadar kendisine ulaşmış davet, dava, tebligat olmadığını iddia ederek, "Gece geldiler, zorla evden çıkarıp götürdüler, kendileri bana karşı kötü davranmamış olabilirler. Arkadaşlarımızın büyük bir kısmı muhtemeldir, İdris Baluken'i tutuklamışlar, burada şu an İmam Taşçıer benim gibi serbest bırakılıyor ama biz her şeye rağmen moralimiz iyi. Bundan sonra daha kararlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Selahattin Demirtaş ile dün geceden beri beraberdik. Biz aynı saatlerde alındık, aynı yere getirildik, konuşabildik. İfadeler bitti, son dört arkadaşımız mahkemeye sevk edildi." dedi.

Kaynak: AA / Politika

İmam Taşçıer Diyarbakır Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title