Haberler

İçişleri Bakanlığı, Kaymakam Mesut Coşkun'un ölümüyle ilgili adli tahkikat başlattı

Güncelleme:

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun evinde silahla kafasından vurulmuş halde bulunurken, ölüm haberi İçişleri Bakanlığı'nı harekete geçirdi. Bakan Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada konuyla ilgili adli tahkikat başlatıldığını ifade etti.

Kahramanmaraş'ın Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun, evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Coşkun'un ölüm haberi sonrası İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada konuyla ilgili adli tahkikatın başlatıldığı ifade edildi.

ŞOFÖRÜ KONUTUNA GİTTİ ANCAK ULAŞAMADI

Edinilen bilgiye göre olay, Ekinözü ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Ekinözü İlçe Kaymakamı Mesut Coşkun'un (31) şoförü sabah kaymakamı makama götürmek için konuta gitti ancak Coşkun'a ulaşamadı. Bunun üzerine şoför, polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

İçişleri Bakanlığı, Kaymakam Mesut Coşkun'un ölümüyle ilgili adli tahkikat başlattı

SİLAHLA KAFASINDAN VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Polis, kaymakamın konutuna girdiğinde Coşkun'u silahla kafasından vurulmuş halde buldu. Sağlık ekipleri kontrol ettiğinde Coşkun'un hayatını kaybettiğini belirledi. Coşkun'un cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, kaymakamın nasıl öldüğünü belirlemek için inceleme başlattı.

"ADLİ TAHKİKAT BAŞLATILDI"

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da, Mesut Coşkun'un lojmanda ölü bulunmasına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Bugün Ekinözü Kaymakamımız Mesut Coşkun maalesef evinde hayatını kaybetmiştir. Konuyla ilgili adli tahkikat başlatılmıştır. Hayatını kaybeden Kaymakamımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyorum."

İçişleri Bakanlığı, Kaymakam Mesut Coşkun'un ölümüyle ilgili adli tahkikat başlattı

MESUT COŞKUN KİMDİR?

1993 yılında Kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde doğan Mesut Coşkun, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü'nden 2016 yılında mezun oldu. 2018 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanan Coşkun, sırasıyla Kastamonu İhsangazi ve Artvin Kemalpaşa Kaymakamı olarak görev yaptı. 23 Ağustos 2023 tarihli 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Kahramanmaraş Ekinözü Kaymakamı olarak atanan Mesut Coşkun, 7 Eylül 2023 tarihinde görevine başlamıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

İçişleri Bakanlığı Kahramanmaraş Mesut Coşkun Ekinözü Gündem Politika Haberler

500

Yorumlar (11)

golebicemarti golebicemarti:

Sayın Kaymakamımıza Allah (C.C.)'dan Rahmet, ailesine sabır diliyorum. Kaymakamlık vs. gibi işlere yardımcılık getirilmeli ve yaş sınırı da en az 35-40'a çıkarılmalı. Aynı zamanda Okula başlama yaşı da eskiden olduğu gibi tekrar 6'dan 7'ye çıkarılmalı. 6 yaş çok erken bir yaş ve çocuklar kaldıramıyor. Saygılarımla.

128
28
yanıtYanıtla
ilhan:

kaymakamların ve tüm milli eğitim il müdürlerinin yardımcısı KALEM denilen makam, temel görevleri vatandaşı azarlamak.

yanıt82
yanıt17
Hasan Çetin:

Sebep Genç kaymakam, Vali vesayire olamaz mı ? bu ne saçma düşünce

yanıt31
yanıt14
mardinli yiğit:

Yazık günah.. kardeşim bekar adamsın, maaşın oldukça yüksek, ev kiran yok, elektrik doğalgaz giderin hepsi bedava, bütün bir ilçe senin emrinde daha Allah'tan belanı mı istiyorsun bee !!! Ye, iç keyfine bak, ne diye canına kıyıyorsun !! hem bu dünya da rahatlık zevk u sefan gitti, hem ahiretin gitti.. yazık ettin yazık!

59
67
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

isin arkasinda kesin pisküvit vardir

32
14
yanıtYanıtla
Özkan Yılmaz:

Pisküvit var diyorsan vardir bencede. Türk askerine güveniyoruz bordo bere hemde

yanıt10
yanıt3
Özkan Yılmaz:

Bordo berelilere ğüveniyorum yanlış yapmazlar hayatta

yanıt6
yanıt2
Erdinç erbay:

ülkenin hali nedir ne oluyor böyle hiç mi sorgulayan yok

34
7
yanıtYanıtla
Mehmet Yarba:

Akıl yaşta değil; baştadır !

22
11
yanıtYanıtla
golebicemarti golebicemarti:

Haklısın Sayın Mehmet Yarba ama tecrübe diye de bir şey var. Saygılarımla.

yanıt2
yanıt7
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title