Haberler

İçişleri Bakanı Soylu: "Hainlerden Hesap Sormaya Devam Edeceğiz"

Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından katledilen Mevlüt Bengi’nin taziyesine gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, aileyi ziyaret edip başsağlığı diledikten sonra kentten ayrıldı.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından katledilen Mevlüt Bengi'nin taziyesine gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, aileyi ziyaret edip başsağlığı diledikten sonra kentten ayrıldı.

Doğubayazıt ilçesine bağlı Türkmen Köyü"de PKK'lı teröristlerce öldürülen Mevlüt Bengi'nin ailesine taziyelerini sunmak için gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya eşi Hamdiye Soylu, Ağrı Valisi Süleyman Elban, Özel Harekat Başkanı Selami Türker, KOM Daire Başkanı Resul Koloğlu eşlik etti. Helikopterle köye gelen Bakan Soylu ve beraberindekiler Bengi'nin evine kadar yürüdü. Burada aile fertleri tarafından karşılanan Bakan Soylu, eve geçerek Bengi'nin eşi Fezile ve annesi Hanım'a başsağlığı diledi. Aile ile bir araya gelerek çocuklarla da yakından ilgilenen Bakan Soylu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir süre telefonla konuştuktan sonra Bengi'nin annesi Hanım ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonda görüştürdü. Türkçe bilmeyen Hanım'ın konuşmalarını torunu tercüme etti. Aileye başsağlığı dileyen Erdoğan, "Allah rahmet eylesin. Rabbim cennetinde buluştursun inşallah. Hainlerden hesap sormaya devam edeceğiz" dedi.

Mevlit Bengi'nin annesi Hanım ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım isteyerek, "Bize yardımcı olun. İntikamımızı alsınlar" ifadelerini kullandı.

Konuşmalarının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan aile hakkında Bakan Soylu'dan bilgi aldı.

Evde aile ile bir süre görüşen Bakan Soylu Bengi'nin eşine Türk Bayrağı ve Kur'an'ı Kerim verdikten sonra evden ayrılarak Doğubayazıt Kaymakamlığı'na geçti. Kaymakamlık şeref defterini imzalayan Soylu, basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Bir süre burada kalan Bakan Soylu daha sonra 1. Mekanize Tugay Komutanlığı'ndan helikopter ile Ahmed-i Hani Havalimanı'na gitti. Bakan Soylu uçak ile Ankara'ya hareket etti. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Doğubeyazıt Ağrı PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM İLK FRAGMAN CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını Asuman'ın uygunsuz görüntüleri yayılıyor... 1 Mayıs'ta İstanbul'da Hangi Yollar Trafiğe Kapalı Olacak? 30 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Serkan kimdir? #128104 Serkan Samur kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm 2 fragmanı izle! #128250 Kızılcık Şerbeti yeni bölümde neler olacak? 30 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? THREADS KAPANDI MI? Threads neden kapandı, ne zaman açılacak? Bülent Arınç'ın Özgür Özel ile anısı ne? Bülent Arınç Özgür Özel'i neden övdü? Gerard Depardieu kimdir? Gerard Depardieu neden gözaltına alındı? Fatih Terim geri mi dönüyor? Panathinaikos, Fatih Terim ile yolları ayırdı mı? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? 30 Nisan 2024 Müge Anlı, Kaan Çam olayında son durum ne? Kaan Çam bulundu mu? Müge Anlı 30 Nisan bölümünde ne oldu? Farah Zeynep Abdullah ve Kaan Çam olayı nedir? MİKE TYSON VE JACK PAUL RİNGE ÇIKIYOR! Mike Tyson ve Jack Paul dövüş kuralları ne? MEB ÖĞRETMEN ATAMA TAKVİMİ 2024 | Öğretmen ataması yapılacak mı? Branş dağılımı belli oldu mu? 1 Mayıs'ta yollar kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda alternatif yol güzergahları neler? 1 Mayıs Çarşamba hangi yollar açık? Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title