Haberler

İçişleri Bakanı Soylu, Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde ustalarla TOGG'u inceledi

Güncelleme:

- İçişleri Bakanı Soylu, Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde ustalarla TOGG'u inceledi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Maslak'ta bulunan Atatürk Oto Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi.

- İçişleri Bakanı Soylu, Atatürk Oto Sanayi Sitesi'nde ustalarla TOGG'u inceledi

İSTANBUL - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Maslak'ta bulunan Atatürk Oto Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya geldi. Bakan Soylu burada makam aracı olan TOGG'u ustalarla birlikte inceledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim programları çerçevesinde İstanbul'da ziyaretlerini sürdürüyor. Bakan Soylu, Maslak'ta bulunan Atatürk Oto Sanayi'de esnafla bir araya geldi. Bakan Soylu burada makam aracı olan TOGG'u ustalar ile birlikte inceledi. Lifte alınan TOGG'u ustalar detaylıca inceledi. İncelemede bulunan ustalar, otomobilde bir sorunun olmadığını belirtti. Bakan Soylu ise sanayideki ustalar için Türkiye'nin en iyi ustaları olduğunu ve onlara güvendiğini söyledi.

"Buradaki ustalar Türkiye'nin en iyi ustalarıdır"

Makam aracı TOGG'u ustalarla birlikte inceleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün Türkiye'nin en büyük oto sanayi sitesi olan Maslak Oto Sanayi Sitesi'ndeyiz. Buradaki ustalar da Türkiye'nin en iyi ustalarıdır. Bunun bilinci içerisindeyiz. Buradaki ustalarımız dediler ki 'her yerin testinden geçti. Bir de bizim testimizden geçsin' doğal olarak bu ustalarımızın ellerinden geçiyor. Onlar sağına soluna baktılar aracın ama egzozumuz yok tabi" ifadelerini kullandı.

"Gerçekten çok güzel"

TOGG'u inceleyen Oto Sanayi esnafı ise, " Şimdi biz tabii daha önce böyle yakından hiç görmemiştik televizyondan gördük. Gerçekten altına da baktık ön takım olsun yürüyen aksamları olsun yüzde yüz yerli yani milletin dediği gibi montaj malı orada montaj yapıldı buraya geldi işte onun bunun ürününü kullanmış hiç öyle bir şey yok. Gerçekten yerli ürün bütün ön takım olsun fren sistemi olsun yerli gerçekten çok güzel. Disk fren sistemi var o da çok güzel bir şey fren sistemi çok önemli. Alt izolasyon on numara yani biz gördüğünüz gibi burada birçok araba yapıyoruz onlarla aynı seviyede hatta daha fazlası da var. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz. TOGG'umuza inşallah binmek bize de nasip olur" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Maslak TOGG Politika Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı?
500

Yorumlar (1)

NİHAT YALÇIN:

İnsana değerde öncü olması gerekenlerde ne işgüvenliği tedbiri var ne baret. İyi Birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz ama keske daha özverili ve dikkatli olunsa

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title