Haberler

İbrahim Tatlıses, AK Parti'den istifa eden Eşref Fakıbaba'ya fena bilendi: Gerçek yüzünü anlatacağım

Güncelleme:

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Fakıbaba'nın hem partisinden hem de milletvekilliğinden istifa etmesiyle ilgili ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten çok konuşulacak bir çıkış geldi. Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Teneke Fako'nun gerçek yüzünü özellikle Urfa ve Türkiye kamuoyuna anlatacağım" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın milletvekilliğinden ve partisinden istifa etmesine bir yorum da ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten geldi.

"GERÇEK YÜZÜNÜ ANLATACAĞIM"

Geçmiş dönemlerde AK Parti'den milletvekili aday adayı da olan İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Dışı kalaylı içi vayvaylı teneke Fako'nun gerçek yüzünü özellikle Urfa ve Türkiye kamuoyuna anlatacağım yarın bizi takip edin" ifadelerine yer verdi.

İşte Tatlıses'in o paylaşımı;

İbrahim Tatlıses'ten AK Parti'den istifa eden Eşref Fakıbaba'ya fena bilendi: Gerçek yüzünü anlatacağım

FAKIBABA'NIN İSTİFA PAYLAŞIMI

Manidar bir paylaşımla istifasını duyuran Fakıbaba, açıklamasında şu satırlara yer verdi: "2003'te üyesi olduğum AK Parti'de değişik makamlarda görev yapma fırsatı buldum. Bu fırsatı bana veren bütün büyüklerime ve Şanlıurfa halkına yürekten teşekkür ediyorum. Bu 20 yıl içerisinde çok değerli arkadaşlarım oldu. Onlardan ayrıldığım için üzgünüm. Ancak siyasi ve ahlaki anlayışıma uygun olmayan bazı kişilerle bundan böyle beraber olmayacağım için de mutluyum. AK Parti üyeliğinden ve AK Parti için ana oy veren hemşerilerime saygısızlık olmasın diye milletvekilliğinden de istifa ediyorum. İnşallah aldığım bu karar ülkem için hayırlara vesile olur."

AKŞENER'LE YOL YÜRÜYECEK

Öte yandan, AK Parti'den ve milletvekilliğinden istifa kararı alan Fakıbaba, Meral Akşener önderliğindeki İYİ Parti'ye katılma kararı aldı. Fakıbaba, konuyla ilgili değerlendirmesinde "Bağımsız bir insanım. Vekillikten de istifamı gönderdim. Etik olarak da Fakıbaba'ya yakışan bir olay. Ben ne AK Partiliyim ne de vekilim. Özgür vatandaş olarak parti seçmem hakkım vardır. Sıfırdan başlıyorum İYİ Parti'ye geçiyorum. Milletvekilliğini bırakmakla AK Parti seçmenine saygısızlık yapmadım. Meral Hanım'la iki kez görüştüm ve ikna oldum" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

İbrahim Tatlıses Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (39)

Mehmet Vatandaş:

Geçmişte belediye başkanlığında övüyor, bakanlığında tebrik ediyordun o zamanlar niye anlatmadın Urfalıların yüz karası otur oturduğun yerde kimse yağdanlık aramıyor bu ara

164
21
yanıtYanıtla
Kıymet Kabay:

Ibo asıl sen kendi rezilliğini anlat bırak başkasını

139
24
yanıtYanıtla
Teo Yüksel:

Bugünü neden bekledin İbo sus sus sus sonra partiden ayrılınca gerçek yüzünü anlatacağım yok ya derler. Sen bırak onu bunu da senin kendi gerçek yüzünü göster gerçi herkes az çok biliyor ya

129
17
yanıtYanıtla
Hayri :

Bu arkadaşın cezai ehliyeti olmadığı gibi dediklerinin de hiç bir kıymeti yok bol bol konuşabiir

114
17
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Hahha..Konuşması gereken en son insanda konuşmuş. Senin gerçek yüzünü anlatsana))

95
25
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

İbo senin benim nazarımda zerrei miskal kadar değerin yok. Biz seni sildik zaten. Ayrıca bu iş türkü söylemeye benzemez seni aşar bunuda bil.

96
21
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Hayırdır emice sen niye hopluyorsun? Hoplama rahat ol ya :) bir anlatsın bakalım neler çıkacakmış, tiyatrocu meral aplanla yola devam edecek olan fakıbabanla ilgili :)

yanıt14
yanıt69
Hamit Gündoğdu:

Bilir bilmez herşeye maydanoz olma boşa yorum yapma ülkede senin gibi divanede yok gibi. AKP'nin çöküşü başladı makarna kolik git ağıt yak sen iboda cigirsin;)))

yanıt38
yanıt10
Mutlu :

Iyide adam akpdeyken neden susuyodun peki.akpden ayrilincami aklina geldi.birakin bu ikiyuzlulugu be.

91
25
yanıtYanıtla
Baron Nights:

İbo boş yapma ..yalakalık iyi bişey değildir ...

81
20
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title