Haberler

HEDEP Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan Batman'da Halk Buluşması'na Katıldı

Güncelleme:

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Batman'da düzenlenen Halk Buluşması'na katıldı. Bakırhan, Orta Doğu'daki süreçten bahsederek Filistin halkıyla dayanışma içinde olduklarını belirtti. Ayrıca genel seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu ve yerel seçimlerde aday belirleme yöntemi hakkında bilgi verdi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (HEDEP) Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, Batman'da partisince düzenlenen "Halk Buluşması"na katıldı.

Bakırhan, partisinin il binası önünde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Orta Doğu'nun önemli bir süreçten geçtiğini söyledi.

Filistin halkının büyük bir saldırı altında olduğunu ifade eden Bakırhan, Filistin halkıyla dayanışma içerisinde olduklarını bir kez daha dile getirmek istediklerini belirtti.

Bakırhan, genel seçimlere ilişkin şunları kaydetti:

"14 Mayıs seçimlerini atlattık. Biz bir öz eleştiri hareketiyiz. Yanlış yaptığımız yerde tekrar ayağa kalkmasını biliriz. Bunu defalarca kanıtladık. 14 Mayıs seçimlerinden sonra yapmış olduğumuz toplantılarda eleştirilerinizi, önerilerinizi aldık. Dersimize yeniden çalışarak, yeniden yapılandık. Hem genel merkezimizi büyük oranda yeniledik hem tarzımızı, yöntemimizi, söylemimizi yeniden düzenledik."

Yerel seçimlerde adayların partililerce belirlenmesi için bir yöntem geliştireceklerini dile getiren Bakırhan, bu kapsamda Batman halkının da kendi adaylarını kendisinin belirleyeceğini ifade etti.

Kaynak: AA / Politika

Tuncer Bakırhan Demokrasi Orta Doğu Filistin Batman Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title