Haberler

Hdp Van Milletvekili Hezer'e Tepkiler - Siirt /

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Siirt Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un İl Teşkilatına gelişi Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un konuşması Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Dernek Başkanı Mustafa Hızal'ın konuşması HDP Van Milletvekili Hezer'e tepkiler Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz: "Bunlarla alakalı sözü vakit kaybı olarak görüyoruz" "Asker ve polislerimizin her zaman yanlarındayız ve terörle mücadelede kararlı bir şekilde devam etmesini istiyoruz" Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, HDP Van Milletvekili Tuba Hezer'in Ankara saldırısı faili için kurulan taziye çadırına gitmesine tepki göstererek, "Bunlarla alakalı sözü vakit kaybı olarak görüyoruz" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Siirt Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un İl Teşkilatına gelişi

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un konuşması

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Dernek Başkanı Mustafa Hızal'ın konuşması HDP Van Milletvekili Hezer'e tepkiler

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Kılavuz:

"Bunlarla alakalı sözü vakit kaybı olarak görüyoruz"

"Asker ve polislerimizin her zaman yanlarındayız ve terörle mücadelede kararlı bir şekilde devam etmesini istiyoruz"

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, HDP Van Milletvekili Tuba Hezer'in Ankara saldırısı faili için kurulan taziye çadırına gitmesine tepki göstererek, "Bunlarla alakalı sözü vakit kaybı olarak görüyoruz" dedi.

Kılavuz, Ülkü Ocakları Siirt İl Teşkilatında yaptığı açıklamada, HDP Van Milletvekili Hezer'in Ankara'daki bombalı saldırıyı gerçekleştiren terörist için kurulan taziye çadırını ziyaret etmesine tepki gösterdi.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde teşkilatlarını güçlendirecekleri mesajını veren Kılavuz, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının faaliyetlerini, imanlı, ahlaklı, çalışkan ve mesleğinde başarılı gençlerin yetişmesi noktasında yoğunlaştırdığını belirtti.

Teşkilatları ziyaret ederek görüş alışverişinde bulunduklarını aktaran Kılavuz, "Ülkü Ocakları, Türk gençliğinin dolu dolu bir şekilde hem eğitim yönüyle hem ilmi yönüyle hem de ahlaki yönüyle geliştirmenin adresidir. Nitekim baktığınızda şimdiye kadar yüz binlerce ağabeyimiz, kardeşimiz Ülkü Ocaklarından yetişmiştir ve milletimize, memleketimize faydalı olmuşlardır. Onun için aynı anlayışla Ülkü Ocaklarında Türk gençliğini yetiştirip milletimize, memleketimize faydalı olmaları için kararlı bir şekilde devam ettiriyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

"Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün her zaman yanındayız"

Bölgede terör olaylarının son derece yoğunlaştığını ve tüm ülke sathında milletin bekası açısından tehdit oluşturduğuna dikkat çeken Kılavuz, asker ve polislerin şehit olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Kılavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Askerimizin, polisimizin şehit olması yüreğimizi dağlıyor. Memleketimizin bu zor günlerden kurtulmasını cenabı Allah'tan temenni ediyoruz. Askerlerimizin, polislerimizin her zaman yanlarındayız ve terörle mücadelede kararlı bir şekilde devam etmesini ve terörün asla hiçbir şekilde göz açmamasını istiyoruz. Biz bu vatanın birliğini, beraberliğini isteriz, vatanımızın bölünmez bütünlüğünü her zaman yanındayız. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü için her türlü bedeli ödemiş bir kurumuz açıkçası. Şehit kanıyla sulanmış cennet vatanımızın bölünmemesi, parçalanmaması, ay yıldızlı bayrağımızın gönderden inmemesi, ezanımızın dinmemesi için binlerce şehit verdi bu hareket."

"Dağdaki canavarlardan bunların hiçbir farkı yok"

HDP Van Milletvekili Hezer'in Ankara saldırısı faili için kurulan taziye çadırına gitmesine tepki gösteren Kılavuz, ziyareti ihanet olarak değerlendirdi.

Kılavuz, şunları kaydetti:

"Bunlarla alakalı sözü vakit kaybı olarak görüyoruz. Sözde milletvekili, özde dağdan inmiş canavar. Onun için bunların insanlıkla alakası yok. Bunların hiç hiçbir şekilde insani değerlerden nasibini almadığını biliyoruz dolayısıyla bunların Türk milleti adına darbe vurmak istediğini, Türk milletini bölüp parçalamak istediğini ve Türk milletini yok etmek istediğini biliyoruz. Dağdaki canavarlardan bunların hiçbir farkı yok. Onun için bunların hepsini lanetliyoruz. Bunları dediğimiz gibi milletvekili olarak görmüyoruz, sadece ve sadece terör örgütü PKK'nın özellikle ovada, mecliste savunuculuğunu yapan millet memleket düşmanı olan hainler. Onların milletvekili vesaire gibi durumları asla söz konusu değildir. Memleketimizin ekmeğini yiyip, memleketimizin ve milletimizin adına büyük zararlar vermek için ve ihanet etmek için mücadele eden bazı ne oldukları belli olmayan şahsiyetlerdir bunlar."

HDP Van Milletvekili Hezer'e tepkiler

Sivas Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Hızal:

"PKK terör örgütüne destek veren ve onu öven, Türkiye Cumhuriyeti devletinin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışan bir ifade kullanan kim varsa anayasal çerçevede yargılanmalarını istiyoruz"

Sivas Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal, HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer'in Ankara'daki terör saldırısını gerçekleştiren terörist için kurulan taziye çadırını ziyaret etmesine tepki gösterdi.

Hızal, dernek binasında düzenlediği basın toplantısında, milletvekili Hezer hakkında, terörist için kurulan taziye çadırını ziyaretiyle ilgili fezleke hazırlanması gerektiğini belirtti.

Hezer'in milletvekili olmasının bir şeyi değiştirmediğini, diğer partilere mensup milletvekillerinin üzerilerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini ifade eden Hızal, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Terörle mücadele noktasında PKK terör örgütüne destek veren ve onu öven, Türkiye Cumhuriyeti devletinin birlik ve bütünlüğünü bozmaya çalışan bir ifade kullanan kim varsa anayasal çerçevede yargılanmalarını istiyoruz. Bu milletvekilleri Türkiye Cumhuriyeti devletini, milletini, bölmek ve parçalamak için her türlü hainliği ve alçaklığı yapıyorlar. Şu anda gerek Sur'da, gerek Cizre'de ve bundan sonraki süreç içerisinde Güneydoğu'nun bazı illerinde faaliyetler gösterecekler. Bunlara karşı önlem alınması gerektiğini yılardır tekrarlıyoruz, yıllardır ifade ediyoruz."

Hızal, şehit haberlerinin yürekleri dağladığını belirterek milletin huzuru, güvenliği ve bekası için canlarını feda eden şehitlerin anılarını, hatıralarını daima yaşatmak için gayret gösterdiklerini, bu amaçla anma programı düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Politika

Tuğba Hezer Sivas Siirt Politika Haberler

title