Haberler

Hassa Belediye Başkanlığı'nı kazanan Selahattin Çolak, Hatay'da AK Parti'ye oy vermeyen ilçeleri hedef aldı

Güncelleme:

Hassa Belediye Başkanlığı'nı kazanan AK Partili Selahattin Çolak, seçim sonrası yaptığı konuşma nedeniyle parti disiplin kuruluna sevk edildi. Konuşmasında Çolak, "Samandağ, Arsuz, Defne blok olarak oraya geçti. Bizim içimizde de var Samandağlılar onlara da yazıklar olsun. Biz milliyetçi, muhafazakar insanlar olarak Samandağ'ın Alevi'si affedersin blok gidiyor neredeyse yüzde 100. Onlarla da yarın bir gün hesaplaşacağız" dedi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Hassa Belediye Başkanlığı'nı kazanan Ak Parti'li Selahattin Çolak'ın seçim sonrası bir toplantı sırasında Samandağlılar ile ilgili söylediği sözler hakkında AK Parti İl Başkanlığı tarafından açıklama yapıldı.

PARTİ DİSİPLİN KURULUNA SEVK EDİLDİ

Toplumun bütününü kucaklayan bir parti olarak kentin kardeşlik iklimini koruyacaklarını kaydeden AK Parti İl Başkanı Mustafa Erdoğan, "Hassa Belediye başkan adayı Selahattin Çolak, Hassa ilçesinde bir konuşma esnasında sarf ettiği ifadeler nedeniyle partimiz tarafından disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da AK Parti olarak toplumumuzun her kesimini kucaklayan siyaset anlayışımızdan ve dilimizden asla taviz vermeyeceğimizi ifade eder, Hatay'ımızın kadim hoşgörü ve kardeşlik iklimini hassasiyetle koruyacağımızı tüm kamuoyuna saygıyla bildiririz" dedi.

"ONLARA YAZIKLAR OLSUN"

Sosyal medyaya düşen videoda Çolak'ın, " Samandağ, Arsuz, Defne blok olarak oraya geçti. Bizim içimizde de var Samandağlılar onlara da yazıklar olsun. Biz milliyetçi, muhafazakar insanlar olarak Samandağ'ın Alevi'si afedersin blok gidiyor neredeyse yüzde 100. Onlarla da yarın bir gün hesaplaşacağız" dedi.

Hassa Belediye Başkanlığı'nı kazanan Selahattin Çolak, AK Parti'ye oy vermeyen ilçeleri hedef aldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Belediye Başkanlığı Selahattin Çolak Samandağ AK Parti Defne Hatay Hassa Arsuz 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (8)

Wingchun07 null:

insan neden milliyetçi muhafazakar olur hiç anlamadım. akıl ve bilim varken çağdışı bu düşünceleri savunmak niye

64
58
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Muhafazakar ve milliyetçiler batan sever olur ülke ilerler. O söylediğin de ülke elden gider. Git o dediğini yapan üşkelere bak. Hepsi saşırmış durumda.

yanıt11
yanıt22
Lütfi Erdonmez:

İşte bu yüzden kaybediyorsunuz anlayın artık

91
20
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Milleti kutuplaştırmayın.

71
10
yanıtYanıtla
Ali Teke:

Yazık çok yazık

22
8
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

nur yüzlü adam söyledikleri sözler şevkatli suratına ..bayağı... yansımış

21
8
yanıtYanıtla
Ahmet Yılmaz:

adamın kalbimde bişey yok sadece Hatay hizmete susamış daha aynı partiye oy verilmesi ve memlketi imar edilmesi açısından çok geri kalması konusunda ve dil sürçmesi sonucu yoksa bende dinledim adam çok güzel konuştu ırkçılık ile bişey demedi ayrımcılık ile bişey demedi...

6
21
yanıtYanıtla
Halil Cokbilir:

Adam haklı.. hatay alevileri kadar birbirine bağlı insan yoktur..

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title