Haberler

Hamdi Sedefçi, Erdoğan'ı Övdüğü İçin Aday Gösterilmedi

Güncelleme:

CHP'li Keskin, konuk olduğu programda partisinin Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi'yi neden aday göstermediğini açıkladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, dün gece Artı 1 TV kanalında katıldığı programda ilginç açıklamalar yaptı. Keskin'in açıklamasına göre Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Başbakan Erdoğan'a altın kemer verip 'Siyasetin başpehlivanı' dediği için tekrar CHP'den aday yapılmamış.

ERDOĞAN'A ALTIN KEMER TAKMIŞTI

2011 yılında 650. Edirne Tarihi Kırkpınar Güreşleri sırasında Hamdi Sedefçi tarafından Başbakan Erdoğan'a özel bir altın kemer armağan edildi. Sunucu tarafından Kırkpınar'da ardarda üç kez başpehlivan olanlara altın kemer verildiği hatırlatılarak, son üç seçimin galibi Erdoğan'a da bu nedenle belediye tarafından altın kemer verildiği anons edildi. Daha sonra Başkan Sedefçi tarafından altın kemer Başbakan Erdoğan'ın boynuna takıldı.

SEDEFÇİ PARTİSİNDEN İSTİFA ETMİŞTİ

Edirne'de 3'ü art arda 4 dönem belediye başkanlığı yaptıktan sonra CHP Genel Merkezi tarafından 30 Mart yerel seçimlerde aday gösterilmeyen mevcut Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, partisinden istifa ederek DSP'ye geçeceğini açıklamıştı. Partisinin Edirne'den aday gösterdiği milletvekili Recep Gürkan'a 'Brütüs' benzetmesi yapan Sedefçi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisini aday süresince kandırdığını öne sürmüştü.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı?
500

Yorumlar (9)

haksezeryildirim32@gmail.com:

BİR AKP LİNİN CHP Yİ ELEŞTİREBİLMESİ ÇOK VAHİM BİR DURUM. OLUUMM İLK ÖNCE ÇALDIKLARINI İADE ET. PARA , CAN , HÜRRİYET , DEMOKRASI BUNLARIN HEPSİ KENDİ ÇIKARI İÇİN KULLANAN BİR ZİHNİYETTEN SIYRILDA GEL. HADİİ YURUUU CICIM HADI HADI . ALIGI POLITIKANIZ YEMEZ CANIM

42
43
yanıtYanıtla
....mesut-adiyaman@hotmail.com:

önce yazdıklarını oku , ne diyorsun veya ne demek istiyorsun yoksa sende keMAL gibi ne okuduğunu bilmiyormusun sanada al bunu yorum olarak yazmı dediler.

yanıt0
yanıt0
neclamazzz@gmail.com:

Kendileri nasilsa akp yi de oyle goruyolar millet oyunlarin farkina vardi hic caninizi SIKMAYIN chp den 1durust adam vardi oda gitti.

yanıt0
yanıt0
Ayhan Kasimayxyayhan@live.de:

Sizin yerinizde olsam susarimda birsey biliyor sansinlar chp Yapmadığı yolsuzluk mu kalmış baskalari yapsin bu devlet lafla yürumez nasıl yürüyecegini ustasi sadece gösdermiyor yapiyor! Olaki görüb akıllanib yol alasiniz yoksa 12 yil daha yerinizde sayarsiniz!!!!

yanıt0
yanıt0
vatandaşsenergundogar@mynet.com:

Devletin 1960 darbesiyle askeri hükümet ve Ismet Inönü hükümeti süresince ve sonrasinda tamamen Kemalist komutanlarin ( derin devlet ) kontrolüne gectigini büyüklerimiz iyi bilir? Sizlerki 63 yil boyunca ATA yi gururlandiracak bir icat, bulus, yenilik üretmeyin, Yine darbelerle politik ve ekonomik krizlerle milleti sindirip, eziyet edin.Satilmis generallerin baskisi ve türlü oyunlariyla dizginleri ABD ye teslim edin. TSK ya MONTAJ dahi olsa hicbir milli silah üretmeyin, TSK yi ABD ye mahküm edin.BUGÜN Milgem, milli yazilimi, milli tanki, milli füzeyi, samur, GENESIS ve benzeri projeleri yapmadiginiz gibi yok sayin. Utanmadan Marmaraya, ücüncü hava alanina, kanal istanbula karsi cikin. Bu yatirimlarin sekteye ugramasina sevinen almanya gibi Türkiye düsmani ülkelerle ayni dilden konusun hatta mütahitlerine sorusturma actirin. AKP' li bakan ogullarinin yolsuzluk IDDIALARINI dillendirip yine utanmadan YOLSUZLUGU KANITLANAN sahislari ADAY, hatta GENEL BASKAN yapin.Saka gibisiniz..

60
12
yanıtYanıtla
ibrahim elçiibrahimelci0602@hotmail.com:

eyyy vatandaş yok şöyleymiş yok böyleymiş.nerde üçüncü köprü ihalesi nerde kanal istanbul ihalesi sen daha parasızlktan 1 km metro yapamıyon a benim cahil vatandaşım 12 yıldır bu ülkenin bütün sermayesini birikimini taşa toprağa yatırdın eyyy benim cahil okumayan okuduğunu anlamayan vatandaşım sen daha kibrit bile üretemeyip ithal ediyosun bu akp 12 yılda ne yapmış ne üretmiş fabrikamı açmış bol bol avm gökdelen yapmış eyyy benim cahil vatandaşım

yanıt0
yanıt0
Veli Demir Potinmahmutdogan1960@hotmail.com:

Atasözü değişti arkadaşlar: Bundan böyle doğru söyleyeni dokuz köyden değil CHP den kovacaklar.

38
15
yanıtYanıtla
EDİRNEmesut-adiyaman@hotmail.com:

SEDEFÇİ DE ALTIN KEMERİ HAK EDİYOR ADNAN KESKİN 30 MART AKŞAMI DİL ALTI TANSİYON HAPINI ALMAYI UNUTMADA BİRDE SENİNLE UĞRAŞMAYALIM 1 NİSANDA ETRAFINDA ADAM BİLE BULAMAZSIN ONA GÖRE

37
10
yanıtYanıtla
asdfdoombiger@hotmail.com:

MUHALEFET DEMEK İKTİDARA DUSMAN OLMAK DEMEK DEGİLDİR.MİLLETE MUHALEFET DEMEKTE DEGİLDİR.BİRAZ SAYGILI OLUN NE DEMİSLER YİGİDİ OLDUR HAKKINI YEME.

11
9
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title