Haberler

"Halkın Önünde Tartışmayın"

AKP'li Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya ile AKP'li Belediye Meclis Üyesi Şafi Teymur Arasındaki Şantaj, Komplo ve Yolsuzluk Suçlamalarına İzmir İl Başkanı Aydın Şengül Müdahale Etti.

AKP’li Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya ile AKP’li Belediye Meclis üyesi Şafi Teymur arasındaki şantaj, komplo ve yolsuzluk suçlamalarına İzmir İl Başkanı Aydın Şengül müdahale etti.

Teymur’u arayan Şengül "Bu tür tartışmalar partiye zarar veriyor, kamouyu önünde tartışmayın" dedi.

İZMİR’in Aliağa İlçesi’nin AKP’li Belediye Başkanı Tansu Kaya ile AKP’li Belediye Meclis üyesi Şafi Teymur’un kamuoyu önünde birbirlerini ağır bir şekilde eleştirmesi parti içinde büyük rahatsızlık yarattı. Kaya, geçen hafta düzenlediği basın toplantısında bir belediye meclis üyesi de dahil bazı kişilerce kendisine şantaj yapılıp komplo kurulduğunu açıklamıştı. Bu açıklamanın hemen ardından Teymur, Kaya’nın ihalelerde yolsuzluklar yaptığını, kirli işlerinin bulunduğunu ve bunları örtmeye çalıştığını öne sürmüştü.

Başkan uyardı

Olaya müdahale eden AKP İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Teymur’u arayarak basın önünde tartışmayı kesmesini ve iddiaları kendisine iletmesini istedi. Şengül, ortaya atılan iddiaları araştıracaklarını ve her iki tarafı da en yakın zamanda dinleyip gerekeni yapacaklarını söyledi. İsim vermeden Teymur’u uyaran Şengül, "Kamuoyu önünde açıklama yapanların kendi siyasi geleceklerine zarar veriyor. Kişisel ihtirasları particilikle birbirine karıştırmamak gerek. Anladığım kadarıyla bu olayda kişisel hırs var. Bu tür tartışmalar partimize zarar veriyor. Buna asla izin vermem" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title