Haberler

Hakkari AK Parti heyeti Kur'an kursu açılışına katıldı

Güncelleme:

Hakkari AK Parti heyeti Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Elde Mahallesi'nde Kur'an Kursu açılışını yaptı.

Hakkari AK Parti heyeti Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Elde Mahallesi'nde Kur'an Kursu açılışını yaptı.

Hakkari AK Parti İl Başkanı Abdulmuttalip Özbek, AK Parti Bölge Koordinatörü Abbas Aydın, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Av. Abdulmecit Tarhan'ın ilçe, belde, köy ve mezra ziyaretleri devam ediyor.

Özbek, başkanlığındaki AK Parti heyeti Şemdinli Belediye Başkanı Tahir Saklı'nın katılımı ile "Hep Birlikte Yeni Hedeflere" sloganı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Daha sonra Kuzey Irak sınırında bulunan Tütünlü köyünü ziyaret eden heyet taziye ziyaretlerinde bulundu.

Şemdinli Derecik ilçesi Belediye Başkanı Ekrem Çetinkaya'yı ziyaret eden AK Parti heyeti, çalışmalar hakkında bilgi alarak 2023 hedefleri ele alındı.

Başkan Özbek ve beraberindekiler Şemdinli ilçesine bağlı Elde Mahallesi 4-6 yaş Kur'an Kursu'nun açılış törenine katıldılar. Başkan Özbek, "Rabbim ilim ve irfan sahibi gençler yetiştirmeyi nasip etsin. İlçemize kazandırmış oldukları güzel hizmetler için kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Şemdinli ziyaretinin ardından Yüksekova ilçesin geçen AK Parti heyeti Yüksekova Büyükçiftlik Belde Başkanı Rüştü Zeydan, AK Parti ilçe Başkanı Fatih Arslan toplantıda bir araya geldi. AK Parti heyetini bölgedeki ziyaretleri devam ediyor. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

AK Parti Şemdinli Hisarcık Derecik Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title