Haberler

Hafize Gaye Erkan'ın babası hakkında bomba bir iddia daha! "Kızım ilk kadın cumhurbaşkanı olacak" demiş

Güncelleme:

Gazeteci Deniz Zeyrek, eski Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın babasının "Kızım ilk kadın cumhurbaşkanı olacak" dediğini iddia etti. Zeyrek, bu bilginin AK Partili bir yöneticiden geldiğini belirtti.

Merkez Bankası Başkanlığı koltuğunu bırakan Hafize Gaye Erkan'la ilgili iddialara bir yenisi daha eklendi. Erkan'ın babasının "Kızım ilk kadın cumhurbaşkanı olacak" dediği öne sürüldü.

İDDİALARIN ARDINDAN İSTİFA GELDİ

9 Haziran 2023'te göreve geldiği andan itibaren gündemden düşmeyen Hafize Gaye Erkan, babasıyla ilgili iddialar sonrası görevi bırakmış, yerine Fatih Karahan atanmıştı. Bir çalışanı işten çıkardığı ve kendisine bankada oda, koruma ve makam aracı tahsis edildiği öne sürülen baba Erol Erkan'la ilgili gündem yaratacak bir iddia daha ortaya atıldı.

Hafize Gaye Erkan hakkında 'İlk kadın cumhurbaşkanı' iddiası

"BENİM KIZIM İLK KADIN CUMHURBAŞKANI OLACAK"

Gazeteci Deniz Zeyrek, katıldığı canlı yayınında, Erkan'ın babasının "Benim kızım ilk kadın cumhurbaşkanı olacak" dediğini öne sürdü. Zeyrek, kulis bilgisini aktaran kişinin 'AK Partili bir yönetici' olduğunu söyleyerek; "Ankara, kendisini parlatmaya çalışan, halkla ilişkiler çalışması yapan bürokratlardan pek hoşlanmaz. Hafize hanımın babası, 'Benim kızım ilk kadın merkez bankası başkanı olduğu gibi ilk kadın cumhurbaşkanı da olacak bu ülkede' diye sağda solda konuşuyormuş" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası Deniz Zeyrek Gaye Erkan 3.Sayfa Kadın Politika Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (66)

haksız mıyım:

ben 25 yıldır aynı işte ücretli çaılışıyorum. eskiden 100/200 gramla et alırdık yemin ederim hafta sonu kuzu kestik ev için. kim ülke battı diyorsa YALAN SÖYLÜYOR. bunlar gerçekten ülke batsın isteyen at gözlüğü takan solaklardır. yeter ki erdoğan gitsin

451
869
yanıtYanıtla
AYHAN TURAN :

Deli...

yanıt107
yanıt27
AYHAN TURAN :

Delilik senin hoşuna gidiyor galiba

yanıt72
yanıt25
ömer :

Ziyaaaa :) Ben 2015 yılında, okuldan yeni mezun , sıfır tecrübeyle asgari ücretin üzerinde maaş ile çalışmaya başladım. Şimdi aynı işyerinde devam etsem Mühendis olan bana vereceği rakam asgari ücret olurdu. Ülke vergi cumburiyeti olmuş haberiniz yok. Dedikleri doğru ama herkese brüt ücret ödenmeli ki nerelere hangi vergiler gidiyor insanlar bilsin. Hatta satın aldığımız her şeyin vergisini bizler ödemeliyiz, satıcı değil.

yanıt230
yanıt63
ömer :

Ziyaaaa :) Ben 2015 yılında, okuldan yeni mezun , sıfır tecrübeyle asgari ücretin üzerinde maaş ile çalışmaya başladım. Şimdi aynı işyerinde devam etsem Mühendis olan bana vereceği rakam asgari ücret olurdu. Ülke vergi cumhuriyeti olmuş haberiniz yok. Dedikleri doğru ama herkese brüt ücret ödenmeli ki nerelere hangi vergiler gidiyor insanlar bilsin. Hatta satın aldığımız her şeyin vergisini bizler ödemeliyiz, satıcı değil.

yanıt45
yanıt28
Osman Tokgonul:

Yaş kaç haksızsın ?

yanıt48
yanıt18
Kara_kalem:

Seni kim besliyor …

yanıt206
yanıt33
Önder Akgül:

Midene boynuz kaçtı sanırım. :)

yanıt232
yanıt39
meko:

Et yesen bu yorumu yapabilir misin,vitamin,protein eksikliğinden sacmalamissin.

yanıt688
yanıt129
Kenan Tepretoğlu:

kuzuyu çalıp beraber kesip yedik ya onu da söylesene :)

yanıt144
yanıt31
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title