Haberler

Melih Gökçek video paylaşıp "Halinize şükredin" yazdı, takipçileri yorum bombardımanına tuttu

Güncelleme:

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, dikkat çeken bir paylaşıma daha imza attı. ABD'de bir kilisenin önünde çekildiği öne sürülen görüntüleri paylaşan Gökçek, "Seyredin de şükretmeyi öğrenin" notunu düştü. Gökçek'in paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum aldı.

Ekonomideki çalkantılı sosyal medyanın da gündeminde... Konuyla ilgili en dikkat çeken paylaşım ise eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten geldi.

"SEYREDİN DE ŞÜKRETMEYİ ÖĞRENİN"

ABD'de bir kilisenin önünde çekildiği öne sürülen görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Gökçek, "İşte ABD... Kiliseden yemek kuyrukları... Türkiye'deki felaket tellallarına duyurulur. Seyredin de şükretmeyi öğrenin" notunu düştü. Gökçek'in bu paylaşımı kısa sürede çok sayıda yorum aldı.

Melih Gökçek video paylaşıp 'Halinize şükredin' yazdı, takipçileri yorum bombardımanına tuttu

İşte Gökçek'in paylaşımına yapılan yorumlardan bazıları;

- Şükür bizdeki muhalefetle biraraya gelmeyecek iki kavram. Görürler derler ki spor yapıyorlar.

- Amerika bizi kıskanıyor mu ?

- Türkiye'ye gelmek istiyorlarmış aslında.

- Abi çok sığdan yüzüyorsun, biraz daha derine gidelim mi durum farklı olur belki.

- Bizde de camiler yemek versin daha fazla kuyruk olur.

- Bu uygulamanın aynısını diyanetin de yapmasını umuyoruz eskiden camilerin altında aş evleri vardı ihtiyaç sahiplerine yemek verirlerdi şimdi camilerin altları ticarethane...

- Keşke bizim camilerimizde böyle hayırlar yapsa. Çöpten yemek toplamak zorunda kalmasa insanlar.

- Sizi Allah ıslah etsin ya. Şükrü bir tek siz öğrenemediniz.

- Sayın eski basgan bizler açlık sınırında yaşayanlar ediyoruz da biraz da sizler etseniz.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Melih Gökçek Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (30)

Muharrem Akkaya:

Allah ülkemize zeval vermesin. Ülkemizde bolluk var. Şükürsüzlük var. Ben maaş la çalışan biriyim. Lüks yaşıyoruz. Herkezin cebinde 3-5 bin liralık telefon var. Herkezin evi arabası var. Yanlış yollara sapmamış sa. Cennet gibi bir ülkede yaşıyoruz. Bu şükürsüzlerin Avrupa ya ABD ye gidip oradaki insanların sefaletini görmesi gerekiyor. Ülke nereden nereye geldi. Ne çabuk unuttuk.

29
320
yanıtYanıtla
ferfer :

la gardaş 3 bin tlden aşşağı telefon yok vatandaş olanın en ucuzunu kullanıyo zaten onudamı kullanmasın vicdansızlar,benim evim yok bu gidişle olacağada benzemiyo ,önceden para vardı mal yoktu şimdi mal var para yok ne anlatıyon sen dayı????

yanıt35
yanıt0
Uğur As:

Ülkenin ekonomisi halkın cebinde ki telefon markasıyla ölçmekte ancak aklı kıt cahil insanların yapacağı iştir ama ben normal karşılıyorum, çünkü bu ülkenin yöneticileri çay simit hesabı yaparak asgari ücret belirliyor böyle bir hükümetin böyle seçmeni olur ancak, şakşakcılığa devam dayı durmak yok

yanıt4
yanıt0
Fakır:

başkan ankaranın yarısı senin. sen şükrediyordursun herhalde

330
16
yanıtYanıtla
Hüseyin Dağdeviren:

Ya ammada sallıyorsun. Pazar yerlerine akşam üstü git bakalım kaç kişi kalan çürükleri toplayıp yemek zorunda kalıyor.

199
26
yanıtYanıtla
corci:

milletle dalga geçiyor

187
19
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Memleketin parasını pul, ormanını kül, gelinini dul, insanını kul ettiler. Yazıklar olsun Ülkemizi bu hallere getirenlere. İki cihanda da yüzleri gülmesin.

174
14
yanıtYanıtla
Emin Alıç:

Her lafa verilecek bir cevabım var. Lakin, bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye”.

128
8
yanıtYanıtla
ads ads:

iyi ozaman sende bizim ülkede yemek kuyruğuna girmiş birileri varsa çek paylaş bakalım

yanıt1
yanıt18
Fakır:

Angara vilayetinin adı değiştirilip Gökçek Yaylası yapılsın nasıl olsa yarısı onun

99
14
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title